ENEOS: Ιαπωνικά λιπαντικά προηγμένης τεχνολογίας

Gazzetta team
ENEOS: Ιαπωνικά λιπαντικά προηγμένης τεχνολογίας
Το σημαντικότερο στοιχείο μακροζωίας ενός κινητήρα είναι η σωστή λίπανση. Η ιαπωνική ENEOS προσφέρει προηγμένα λιπαντικά, που εξασφαλίζουν απόλυτη προστασία και μεγάλη οικονομία.

Οι κινητήρες εσωτερικής καύσης αλλά και κάθε συγκρότημα μετάδοσης κίνησης στο αυτοκίνητο, όπως το κιβώτιο ταχυτήτων και το διαφορικό, δεν μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς σωστή λίπανση. Ειδικότερα σε μακροχρόνια χρήση, η ποιότητα του λιπαντικού ανάγεται σε κορυφαίο παράγοντα αξιοπιστίας.

Το σωστό λιπαντικό εξασφαλίζει μικρότερες τριβές και άρα μειωμένη φθορά σε όλα τα κινούμενα μέρη του κινητήρα και της μετάδοσης των αυτοκινήτων, ενώ ταυτόχρονα συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου, ακριβώς για τον ίδιο λόγο.

Η υψηλή ποιότητα του λιπαντικού οφείλει να είναι αδιαπραγμάτευτη για κάθε κάτοχο αυτοκινήτου, καθώς εξασφαλίζει σωστή λειτουργία, ιδανική ασφάλεια και μεγάλη οικονομία. Με λίγα λόγια, όλα τα πλεονεκτήματα των λιπαντικών ENEOS.

Με την ονομασία ENEOS η μεγαλύτερη πετρελαϊκή εταιρεία της Ιαπωνίας, ENEOS Corporation, διαθέτει σε παγκόσμια κλίμακα τα ιδιαίτερα προηγμένα λιπαντικά της. Η ENEOS προσφέρει μια ευρύτατη γκάμα από προιόντα, που βασίζονται στην κορυφαία τεχνολογία προσθηκών και λαδιού βάσης και έχουν εξελιχτεί σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων της Ιαπωνίας.

Πλήρης γκάμα λιπαντικών

Λιπαντικά ENEOS

Τα λιπαντικά ENEOS χαρακτηρίζονται από την εξειδικευμένη προσέγγιση στις ιδιαιτερότητες λειτουργίας κάθε κινητήρα, εξασφαλίζοντας απόλυτη προστασία ακόμα και σε πολύ σπάνιες απαιτήσεις. Η μεγάλη γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει λύσεις λίπανσης και προστασίας για μεγάλο εύρος εφαρμογών, μεταξύ των οποίων κινητήρες υψηλών επιδόσεων, αυτοκίνητα εκτός δρόμου, μοτοσικλέτες, επαγγελματικά και βαρέα οχήματα.

Ενδεικτική της τεχνολογικής πρωτοπορίας της ENEOS είναι η νέα σειρά λιπαντικών και προϊόντων προστασίας EV Fluid Series, που δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες των ηλεκτρικών αυτοκινήτων μπαταρίας, των plug in hybrid και των υβριδικών.

Παγκόσμια χορηγική παρουσία

Λιπαντικά ENEOS

Η ENEOS, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων της, έχει επιλεγεί ως προμηθευτής από την ομάδα της Yamaha στο MOTO GP, με οδηγούς τους Βαλεντίνο Ρόσι και Μάβερικ Βινιάλες.

Λιπαντικά ENEOS

Στο πλαίσιο των χορηγικών της προγραμμάτων υποστηρίζει την EUROLEAGUE BASKETBALL τη μεγαλύτερη κατηγορία μπάσκετ στην Ευρώπη και το EUROCAP BASKET. Ταυτόχρονα, η παγκόσμια παρουσία της ENEOS προβάλλεται ιδανικά μέσα από τη χρυσή χορηγία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, που θα πραγματοποιηθούν τον Ιούλιο του 2021.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!