Ολυμπιακοί Αγώνες: Στη 12η θέση κι εκτός medal race τα αδέλφια Σπανάκη στα 470 μεικτό

Δημήτρης Ντζάνης
Στη 12η θέση κι εκτός medal race τα αδέλφια Σπανάκη στα 470 μεικτό

bet365

Ο Οδυσσέας και η Αριάδνη Σπανάκη κατέλαβαν τη 12η θέση στα 470 μεικτό στους Ολυμπιακούς Αγώνες και για τέσσερις βαθμούς δεν θα βρεθούν στο medal race.

Ο Οδυσσέας και η Αριάδνη Σπανάκη ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους στην κατηγορία 470 μεικτό στη Μασσαλία, όπου διεξάγονται τα αγωνίσματα της ιστοπλοΐας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Την Τρίτη (6/8) έγιναν ηκαι η 8η ιστοδρομία, που έφεραν τα αδέλφια Σπανάκη στη 12η θέση της γενικής κατάταξης με 68β. ποινής και δύο θέσεις μακριά από τα 10 πληρώματα που ανανέωσαν το ραντεβού τους για την κούρσα των μεταλλίων την Τετάρτη (7/8).

Στην 7η κούρσα το ελληνικό πλήρωμα κατέλαβε την 4η θέση με 4β. ποινής, ενώ στην τερμάτισαν στη 10η με 10β. ποινής.

Συνολικά ο 22χρονος Οδυσσέας Σπανάκης και η 23χρονη Αριάδνη Σπανάκη, που ανήκουν στον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς, πήραν τη 12η θέση, σε σύνολο 19 πληρωμάτων, με το 10 εισιτήριο να πηγαίνει στο πλήρωμα της Βραζιλίας με 64β. ποινής.

@Photo credits: Ιστιοπλοϊκός Όμιλο Πειραιώς / Facebook

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα