Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μαστρογιάννης στο Ζαντάρ

 Πρωταθλητής Ευρώπης ο Μαστρογιάννης στο Ζαντάρ

bet365

O Κωνσταντίνος Μαστρογιάνης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα -84 κ. Kumite στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καράτε ανδρών-γυναικών στο Ζαντάρ.

Η συλλογή μεταλλίων άρχισε με τον καλύτερο τρόπο για τα ελληνικά χρώματα στο 59ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα καράτε ανδρών-γυναικών, στο Ζαντάρ.

Ο Κωνσταντίνος Μαστρογιάνης νικώντας τον Ολλανδό, Μπράιαν Τίμερμαν με 7-2 έγινε πρωταθλητής Ευρώπης στην κατηγορία -84 κ. Kumite.

Ο 23χρονος αθλητής της Δόξας Γαλατσίου άρχισε την προσπάθειά του την Παρασκευή (10/5) από τον 2ο γύρο και κατά σειρά νίκησε τον Λετονό, Ντενς Σαντίκοφς με 2-1, τον Γιακούμπ Αϊντάρι από το Κόσοβο με 4-0 και έπειτα τον Ισπανό, Αλεχάντρο Μολίνα με 2-1.

Βρέθηκε στα ημιτελικά, αντιμέτωπος με τον Κροάτη, Ιβάν Κβέζιτς, παγκόσμιος πρωταθλητής και κάτοχος πέντε ευρωπαϊκών μεταλλίων και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 6-3, εκπληκτικό ιπόν ισοφάρισε 6-6 και πήρε την νίκη με σενσού, καθώς είχε κερδίσει πόντο πρώτος. Ετσι πέρασε στον τελικό, όπου επιβλήθηκε του Ολλανδού, Μπράιαν Τίμερμανς με 7-2.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα