Κολύμβηση: Στα ημιτελικά με πανελλήνιο ρεκόρ ο Μάρκος, προκρίθηκαν Ντουντουνάκη, Μπίλας

Κώστας Ευθυμιάδης
dimitris_markos

bet365

Τρομερή εμφάνιση στο Οτοπένι από τον Δημήτρη Μάρκο που έκανε πανελλήνιο ρεκόρ στα 200 μέτρα ελεύθερο, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25αρα πισίνα, ενώ στα ημιτελικά πέρασε και η Αννα Ντουντουνάκη στα 100 μέτρα πεταλούδας.

O Δημήτρης Μάρκος σημείωσε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ ελεύθερο, στην διάρκεια του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κολύμβησης σε 25αρα πισίνα.

Τερμάτισε τέταρτος στην σειρά του με χρόνο 1.44.79 και προκρίθηκε στα απογευματινά ημιτελικά με την 12η καλύτερη επίδοση. Σε άλλη σειρά έκανε ντεμπούτο ο Νταβίντ Πόποβιτς, που με την τρίτη καλύτερη επίδοση (1.42.39) θα αγωνιστεί κι αυτός το απόγευμα.

Πέρασε και η Ντουντουνάκη με τον 4ο χρόνο

Η Αννα Ντουντουνάκη στα 100μ πεταλούδα τερμάτισε δεύτερη στη σειρά της, με χρόνο 57.61, οριακά πίσω από την Ιρλανδή Ελεν Γουόλς (57.59).

Η αθλήτρια της Team Future της bwin, πέρασε στα απογευματινά ημιτελικά με την 4η καλύτερη επίδοση και δείχνει πως θα πάει με αξιώσεις για ένα ακόμη μετάλλιο σε μεγάλη διοργάνωση.

Πέρασε και ο Μπίλας με πανελλήνιο ρεκόρ Νέων

Στα 50μ. πεταλούδας, ο Στέργιος Μπίλας τερμάτισε 7ος στη σειρά του με χρόνο 23.18, επίδοση που του έδωσε το 16ο και τελευταίο εισιτήριο για τον απογευματινό ημιτελικό. Η επίδοσή του αποτελεί και πανελλήνιο ρεκόρ Νέων. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν 23.72 και το είχε σημειώσει ο Φώτης Κολιόπουλος στις 10/12/2009.

Στα αξιοσημείωτα η απόφαση του Πράουντ να μην λάβει μέρος τελικά στο αγώνισμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα