Μάρκος: Ξανά πανελλήνιο ρεκόρ, για μια θέση εκτός τελικού στα 200μ. ελεύθερο

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Δημήτρης Μάρκος στην πρεμιέρα του παγκοσμίου κυπέλλου κολύμβησης στο ΟΑΚΑ.

bet365

Ο Δημήτρης Μάρκος πέτυχε ξανά πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ. ελεύθερο, όμως για μια θέση έμεινε εκτός τελικού στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας

Ο Δημήτρης Μάρκος συνεχίζει τις πολύ καλές εμφανίσεις του στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας πισίνας στο Οτοπένι.

Ο 22χρονος κολυμβητής αγωνιζόμενος στα ημιτελικά των 200μ. ελεύθερο, με 1:44.05 πέτυχε το τρίτο πανελλήνιο ρεκόρ σε ισάριθμες κούρσες στο πρωτάθλημα.

Όμως το ρεκόρ δεν στάθηκε αρκετό για να του δώσει την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος.

Ο Μάρκος βελτίωσε το 1:44.79 που είχε πετύχει στον πρωινό προκριματικό και αποτελούσε πανελλήνιο ρεκόρ ανδρών και νέων Κ23, όμως χρειαζόταν ακόμη μισό δευτερόλεπτο για να πάρει την πρόκριση, αφού η οκτάδα του τελικού έκλεισε υπέρ του Λιθουανού Ντάνας Ράπσις στο 1:43.52 . Κορυφαίος των ημιτελικών ήταν ο μεγάλος σταρ της διοργάνωσης, ο Ρουμάνος Νταβίντ Ποποβίτσι, με 1:42.04.

Δεύτερο ρεκόρ και ο Μπίλας στα 50μ. πεταλούδα

Ο Στέργιος Μπίλας σε διάστημα λίγων ωρών είχε την ευκαιρία να βελτιώσει για δεύτερη φορά το πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ. πεταλούδα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 25άρας στο Οτοπένι.

Ο 22χρονος αγωνιζόμενος στα ημιτελικά του αγωνίσματος, κατέβηκε τα 23 δευτερόλεπτα, σημειώνοντας επίδοση στα 22.98. Ετσι βελτίωσε το πανελλήνιο ρεκόρ νέων ανδρών, που είχε πετύχει στον πρωινό προκριματικό με 23.18. Ο Μπίλας με τα 22.98 κατετάγη στη 13η θέση στη συνολική κατάταξη.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα