ΚΟΕ: Στα Ιωάννινα οι εκλογές στις 7 Σεπτεμβρίου

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος

bet365

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ Κυριάκος Γιαννόπουλος αποκάλυψε πως οι εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης θα διεξαχθούν στα Ιωάννινα στις 7 Σεπτεμβρίου.

Ένα σχεδόν μήνα μετά την ολοκλήρωση των Ολυμπιακών Αγώνων θα διεξαχθούν οι εκλογές για ανάδειξη νέας διοίκησης στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας.

Συγκεκριμένα η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα στις 7 Σεπτεμβρίου, όπως προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος σε δηλώσεις του στο σάιτ της ομοσπονδίας, στο περιθώριο του πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α-Β’ κατηγορίας στο ΟΑΚΑ.

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος τόνισε συγκεκριμένα: «Με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. τη περασμένη εβδομάδα, αποφασίστηκε να προχωρήσουμε σε εκλογική διαδικασία όπως ορίζει ο νόμος και το καταστατικό μας, που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα στις 7 Σεπτεμβρίου.

Προφανώς και όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, η Κολυμβητική Ομοσπονδία γιατί έχει στο προϋπολογισμό της αντίστοιχο ποσό, θα καλύψει τις μετακινήσεις και τη διαμονή όσων έρθουν με συγκεκριμένες και διάφανες διαδικασίες.

 

Ελπίδα και ευχή, όλα τα σωματεία της ΚΟΕ να έρθουν στα Ιωάννινα σε αυτή τη μεγάλη γιορτή της δημοκρατίας όπου ουσιαστικά θα βρεθούμε για να εκλέξουμε την επόμενη διοίκηση».

@Photo credits: INTIME, Ισμήνη Βλασσοπούλου

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα