O Παλτρινιέρι έσπασε τον αγκώνα του στην Tελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

Δημήτρης Ντζάνης
 O Παλτρινιέρι έσπασε τον αγκώνα του στην Tελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων

bet365

Ο Γκρεγκόριο Παλτρινιέρι έσπασε τον αγκώνα του στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων, όπου ήταν σημαιοφόρος της Ιταλίας.

Ξινή βγήκε η χαρά στον Γκρεγκόριο Παλτρινιέρι, που μαζί με την ξιφομάχο αρραβωνιαστικιά του Ροσέλα Φλαμίνκγκο ήταν οι σημαιοφόροι για τον Ιταλία στην Τελετή Λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.

Ο 30χρονος κολυμβητής έσπασε τον αριστερό του αγκώνα του κατά τη διάρκεια της Τελετής Λήξης, όπως αποκάλυψε την Τρίτη (13/8), έπειτα από τη χειρουργική επέμβαση.

«Έσπασα τον αγκώνα μου το βράδυ της τελετής λήξης. Χωρίς να κυματίζω τη σημαία, ήταν ωραία όμως. Έκανα ήδη χειρουργική επέμβαση, θα επιστρέψω σύντομα», έγραψε ο Παλτρινιέρι.

Ο Ιταλός στο Παρίσι ήταν 2ος στα 1.500μ. ελεύθερο, 3ος στα 800μ. ελεύθερο, όμως έμεινε εκτός μεταλλίων στα 10 χλμ. open water, αγώνισμα στο οποίο ήταν ολυμπιονίκης στο Ρίο ντε Τζανέιρο.

@Photo credits: greg_palt / Ιnstagram

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα