Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η 12χρονη Αρετή Σπυρίδου ζει το όνειρό της στο Παρίσι

Δημήτρης Ντζάνης
Παραολυμπιακοί Αγώνες: Η 12χρονη Αρετή Σπυρίδου ζει το όνειρό της στο Παρίσι

bet365

Η Αρετή Σπυρίδου είναι μόλις 12 ετών και αποτελεί το νεαρότερο μέλος της ελληνικής ομάδας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, τι είπε η νεαρή κολυμβήτρια λίγο πριν από το πιο σπουδαίο ταξίδι της ζωής της.

Η Αρετή Σπυρίδου είναι μόλις 12 ετών, μόλις τελείωσε το Δημοτικό, όμως έχει την ευτυχία να πάρει μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, που ξεκινούν την Τετάρτη (28/8) με την Τελετή Έναρξης.

Γεννημένη στις 20 Φεβρουαρίου 2012 η Αρετή Σπυρίδου είναι το πιο νεαρό μέλος της παραολυμπιακής ομάδας που βρίσκεται ήδη στη γαλλική πρωτεύουσα.

Η νεαρή κολυμβήτρια θα πάρει μέρος στα 50μ. ύπτιο S2 και στα 100μ. ύπτιο S2 και ανήκει στον Αθλητικό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία «Ηρόδικος», που συστάθηκε στην Κομοτηνή το 2006.

Η μικρή Αρετή περιγράφει τα συναισθήματά της στην κάμερα του e-evros.gr και στέλνει το δικό της μήνυμα, από την Αλεξανδρούπολη, όπου ολοκλήρωσε την προετοιμασία της, πριν από ταξίδι στο Παρίσι.

@Photo credits: INTIME, Στέλιος Βολιτάκης

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα