O Κυριάκος Γιαννόπουλος επανεξελέγη στη θέση του προέδρου της ΚΟΕ

Newsroom
O Κυριάκος Γιαννοπουλος

bet365

O Κυριάκος Γιαννόπουλος με ποσοστό 88,26% ανανέωσε τη θητεία του στην προεδρία της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας.

Ο Κυριάκος Γιαννόπουλος θα συνεχίσει να είναι ο πρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας και την επόμενη τετραετία.

Στις εκλογές της ΚΟΕ, που έγιναν το Σάββατο (7/9) στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης, ο νυν πρόεδρος Κυριάκος Γιαννόπουλος επανεξελέγη πανηγυρικά, συγκεντρώνοντας το 88.26% επί των εγκύρων, λαμβάνοντας συγκεκριμένα 158 ψήφους.

Αναλυτικά, στις αρχαιρεσίες για την εκλογή προέδρου

Ψήφισαν 201 σωματεία -αριθμός ρεκόρ, που ισοφαρίζει την προηγούμενη εκλογική διαδικασία, που είχε γίνει, όμως, διαδικτυακά- εκ των 230 που είχαν δικαίωμα ψήφου.

  • Έγκυρα: 179
  • Άκυρα: 3
  • Λευκά: 19

Έλαβαν

  • Κυριάκος Γιαννόπουλος 158
  • Δημήτρης Μαθιόπουλος 21

Πριν από την εκλογική διαδικασία, επικυρώθηκαν τα πρακτικά της προηγούμενης Γενικής Συνέλευσης της ΚΟΕ, ενώ ο Πρόεδρος Κυριάκος Γιαννόπουλος εξήγησε το θέμα της επικύρωσης ή μη των υποψηφιοτήτων. Στη συνέχεια έκαναν μία σύντομη τοποθέτηση οι υποψήφιοι πρόεδροι Κυριάκος Γιαννόπουλος και Δημήτρης Μαθιόπουλος.

@Photo credits: INTIME, Νικος Βήχος

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα