Νηρέας Χαλανδρίου: Μένει χωρίς στέγη κι εκπέμπει SOS

Δημήτρης Ντζάνης
 Ο Νηρέας Χαλανδρίου μένει χωρίς στέγη κι εκπέμπει SOS

bet365

Ο Νηρέας Χαλανδρίου έπειτα από 33 χρόνια δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει το Δημοτικό Κολυμβητήριο, τι αναφέρει ο σύλλογος των βορείων προαστίων.

Ο Νηρέας Χαλανδρίου έπειτα από δράση 33 ετών στα αθλήματα του υγρού στίβου, αυτή τη στιγμή κινδυνεύει να κατεβάσει ρολά.

Ο αθλητικός σύλλογος που ιδρύθηκε το 1989 κι από το 1991 ξεκίνησε τις αθλητικές του δραστηριότητες με τα τμήματα της κολύμβησης και της υδατοσφαίρισης, αυτή τη στιγμή δεν έχει χώρο να στεγαστεί.

Με ανακοίνωση του συλλόγου, από την Τρίτη (17/9) δεν θα μπορεί να χρησιμοποιεί το κολυμβητήριο στο Αθλητικό Κέντρο «Ν. Πέρκιζας», έπειτα από απόφαση της δημοτικής αρχής.

Οι οικονομικές οφειλές του Νηρέα προς τον Δήμο Χαλανδρίου, είναι η αιτία αυτής της εξέλιξης. Ένα πρόβλημα που υπήρξε από τα προηγούμενα χρόνια και δεν μπόρεσε να ξεπεραστεί, βάζοντας πλέον σε κίνδυνο την ύπαρξη του συλλόγου, που προετοίμαζε τη νέα χρονιά στα αγωνιστικά τμήματα και στα τμήματα υποδομών στην κολύμβηση και την υδατοσφαίριση.

Το ρεπορτάζ του Gazzetta αναφέρει πως δεν μπόρεσε να βρεθεί μια φόρμουλα με τον δήμαρχο, Σίμο Ρούσσο, που στα 10 χρόνια θητείας του στήριξε τον Νηρέα, όμως τώρα δεν υπήρχε διέξοδος.

nireas chalandriou

Η ανακοίνωση του Νηρέα Χαλανδρίου

«Μετά από 33 χρόνια, πολλές όμορφες στιγμές, αμέτρητους αθλητές που αναδείχθηκαν από τα τμήματά μας και συνεχή προσφορά στην τοπική κοινωνία του Χαλανδρίου, αποτελώντας το πλέον ιστορικό και επιτυχημένο σωματείο υγρού στίβου στα βόρεια προάστια από αύριο και μετά την απόφαση της δημοτικής αρχής να μην μας παραχωρήσει το κολυμβητήριο για την περίοδο 2024-2025, δεν θα έχουμε παρουσία στον χώρο που αγαπάμε και υπηρετούμε. Επειδή όμως η αγάπη και το ενδιαφέρον σας μας συγκινεί θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο, επανερχόμενοι όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν».

Δεν λέμε "αντίο", αλλά "εις το επανειδείν"!»

@Photo credits: chalandri.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα