Η ΕΠΟ προχωρά σε έξωση στην ΚΟΕ

Δημήτρης Ντζάνης
ΚΟΕ

bet365

Η ΕΠΟ αποφάσισε να προχωρήσει στην καταγγελία μίσθωσης του ακινήτου στο οποίο στεγάζονται τα γραφεία της ΚΟΕ.

Ένα σοβαρό πρόβλημα, αυτό της στέγασης της ομοσπονδίας καλείται να λύσει ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, λίγες ημέρες μετά την επανεκλογή του στην προεδρία.

Τα γραφεία όπου εδώ και μια δεκαετία, από τον Ιούνιο του 2014, στεγάζεται η ΚΟΕ στη Λεωφόρο Συγγρού, ανήκουν στην ΕΠΟ και η τελευταία προχωρά σε έξωση της κολυμβητικής ομοσπονδίας.

Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στη συνεδρίασή της την Τρίτη (17/9) αποφάσισε όπως να προχωρήσει στην «καταγγελία σύμβασης μίσθωσης ακινήτου ιδιοκτησίας ΕΠΟ επί της λεωφόρου Συγγρού».

Η ΚΟΕ, υπό την προεδρία Δημήτρη Διαθεσόπουλου, όταν μετακόμισε στα Λ. Συγγρού πλήρωνε ενοίκιο στα 1.000 ευρώ. Όμως από την πλευρά της η ΕΠΟ, θεωρώντας το ποσό ιδιαίτερα χαμηλό και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η σύμβαση είχε λήξει, προχώρησε στην απόφαση που φέρνει σε μπελάδες τη διοίκηση της ΚΟΕ.

Αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος βρίσκεται στην Κίνα, για το παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο νεανίδων.

Το δεδομένο είναι πως η ΕΠΟ θα ζητήσει πολύ μεγαλύτερο ενοίκιο, έπειτα από μελέτη του ακινήτου και το ζητούμενο αυτή τη στιγμή είναι η κίνηση από την πλευρά της ΚΟΕ.

@Photo credits: INTIME, Δημοσθένης Καμσής

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα