Οι Ντουντουνάκη και Δαμασιώτη στα ημιτελικά στα 100μ. πεταλούδα στο Βελιγράδι

Δημήτρης Ντζάνης
Η Άννα Ντουντουνάκη

bet365

Οι Αννα Ντουντουνάκη και Γεωργία Δαμασιώτη πήραν άνετη πρόκριση στα ημιτελικά στα 50μ. πεταλούδα γυναικών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Η Άννα Ντουντουνάκη και η Γεωργία Δαμαστιώτη συνέχισαν τις προκρίσεις για τα ελληνικά χρώματα στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, με τις δύο Ελληνίδες κολυμβήτριες να συνεχίζουν στα ημιτελικά στα 100μ. πεταλούδα, που θα γίνουν την Πέμπτη (20/6, 19:51).

Η Ντουντουνάκη, μετά το χάλκινο μετάλλιο στα 50μ. πεταλούδα, συνέχισε στα 100μ. πεταλούδα, με την αθλήτρια, που ανήκει στην Team Future της Bwin, να κολυμπά σε 58.83 και με τον 5ο καλύτερο χρόνο να παίρνει μια άνετη πρόκριση.

Ακόμα πιο γρήγορη ήταν η Γεωργία Δαμασιώτη, η αθλήτρια του Ωκεανού βελτίωσε το ατομικό της ρεκόρ στα 58.54, πετυχαίνοντας τον 3ο καλύτερο χρόνο, πίσω από την Πολωνή, Παουλίνα Πέντα με 58.14 και τη Βελγίδα, Ρος Βανοτέρντικ με 58.45

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα