Παπαστάμος: Στην 4η θέση στα 400μ. μικτή ατομική στο «Σέτε Κόλι» της Ρώμης

Δημήτρης Ντζάνης
O Απόστολος Παπαστάμου

bet365

Ο Απόστολος Παπαστάμος συμμετείχε στο μίτινγκ «Σέτε Κόλι» της Ρώμης και ο πρωταθλητής Ευρώπης κατέλαβε την 4η θέση στα 400μ. μικτή ομαδική με 4:15.43.

Ο Απόστολος Παπαστάμος αμέσως μετά την επιστροφή του από το Βελιγράδι, ταξίδεψε στη Ρώμη, καθώς είχε δηλώσει συμμετοχή στο «Trofeo Settecolli», που φιλοξενείται στο «Foro Italico» με τη συμμετοχή πολλών σπουδαίων ονομάτων, που δεν βρέθηκαν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο κολυμβητής του Ολυμπιακού έβαλε στο πρόγραμμά του το σπουδαίο μίτινγκ, ως μια τελευταία ευκαιρία του ολυμπιακού ορίου στα 400μ. μικτή ατομική.

Αυτό όμως ήρθε πριν από πέντε ημέρες στο Βελιγράδι, όταν ο Παπαστάμος με 4:10.83 έγινε πρωταθλητής Ευρώπης.

Ο 23χρονος στη Ρώμη πήρε την 4η θέση στον τελικό στα 400μ. μικτή ατομική με 4:15.43. Νικητής ήταν ο Ιάπωνας, Ντάγια Σέτο με 4:09.68, ενώ μπροστά από τον Παπαστάμο τερμάτισαν ο Βρετανός, Μαξ Λίτσφιλντ με 4:14.51 και ο Σκωτσέζος, Τσάρλι Χάντσισον με 4:14.90. Στον τελικό Β' στο ίδιο αγώνισμα, ο Βασίλης Σοφικίτης πήρε την 4η θέση με 4:21.80.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα