Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο Ντούσκος για την πρόκριση στα ημιτελικά στο μονό σκιφ

Δημήτρης Ντζάνης
 Ο Ντούσκος για την πρόκριση στα ημιτελικά στο μονό σκιφ

bet365

Ο Στέφανος Ντούσκος μετά τον άνετο προκριματικό, τώρα ψάχνει μια από τις τρεις πρώτες θέσεις στη σειρά των προημιτελικών, που θα τον οδηγήσει στον ημιτελικό Α στο μονό σκιφ ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Στέφανος Ντούσκος συνεχίζει την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου στο μονό σκιφ στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο 27χρονος κωπηλάτης και «χρυσός» Ολυμπιονίκης του Τόκιο, μετά το... ζέσταμα στον προκριματικό, τώρα θέλει να κάνει το επόμενο βήμα, την πρόκριση στα ημιτελικά του αγωνίσματος, που θα γίνουν το πρωί της Τρίτης (30/7) στο κωπηλατοδρόμιο Stade Nautique de Vaires-sur-Marne.

Ο Ντούσκος θα αγωνιστεί στην 3η προημιτελική σειρά, που θα ξεκινήσει στις 11:30 ώρα Ελλάδας (ΕΡΤ1 ).

Συγκεκριμένα θα γίνουν τέσσερις σειρές των έξι αθλητών, οι τρεις πρώτοι (σύνολο 12) συνεχίζουν στις δύο ημιτελικές σειρές Α/Β και οι άλλοι πάνε στις ημιτελικές σειρές C/D, για τις θέσεις 13-24.

Στα ημιτελικές σειρές Α/Β οι 12 αθλητές θα αγωνιστούν σε δύο σειρές, οι τρεις ταχύτεροι θα πάνε στον τελικό Α (θέσεις 1-6) και οι υπόλοιποι στον τελικό Β (θέσεις 7-12).

Οι αντίπαλοί του στα προημιτελικά

Στην 3η σειρά των προημιτελικών εκτός από τον Ντούσκο, υπάρχουν δύο επίσης σπουδαία ονόματα. Ο Ολλανδός, Σίμον φαν Ντορπ, φετινός νικητής του Παγκοσμίου Κυπέλλου και «ασημένιος» παγκόσμιος πρωταθλητής το 2023 στο Βελιγράδι και ο Κροάτης, Νταμίρ Μάρτιν, που έχει κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο Ρίο ντε Τζανέιρο το 2016, ενώ στο τελικό του Τόκιο το 2021 τερμάτισε στην 3η θέση. Στη σειρά συμμετέχουν επίσης ο Ούγγρος, Παλ Πετερβάρι, ο Κουβανός, Ρέιντι Μπλάνκο και ο Σλοβένος, Ιβάν Σβέγκελι.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα