Γκολομέεβ στο Gazzetta: «Κυνηγάω το μετάλλιο, θα ήθελα να το πάρω και να το αφιερώσω στον γιο μου»

Πηνελόπη Γκιώνη
O Κριστιάν Γκολομέεβ στην πισίνα μετά από κούρσα

bet365

Ικανοποιημένος που θα βρεθεί για άλλη μία φορά σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων, ήταν ο Κριστιάν Γκολομέεβ που θα κολύμπησε σήμερα 2 Αυγούστου στον τελικό των 50μ ελεύθερο.

Αποστολή στο Παρίσι: Πηνελόπη Γκιώνη

Με τη χαρά της πρόκρισης στον δεύτερο τελικό Ολυμπιακών Αγώνων της καριέρας του, ο Κριστιάν Γκολομέεβ, μίλησε στο Gazzetta σχετικά με την κούρσα που έκανε στον ημιτελικό των 50μ ελεύθερο.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, που είχε κατακτήσει την 5η θέση στους Αγώνες του Τόκιο το 2021, δεν κρύβει πως στοχεύει σε ένα μετάλλιο και πως θα ήθελε πολύ να το πετύχει για να το αφιερώσει στον γιο του.

«Μπήκαμε! Τώρα, θα δούμε. Είναι πάρα πολύ δύσκολος τελικός, είναι ο πιο γρήγορος όλων των εποχών με βάση τον χρόνο που έκλεισε. Με 21.6 ο Μαναντού τελευταίος… Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στους πιο γρήγορους κολυμβητές στον κόσμο, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό αύριο το βράδυ Θέλω να είμαι συγκεντρωμένος, να εκτελέσω μία πολύ καλή κούρσα. Στόχος μου είναι να ξεπεράσω τον εαυτό μου, να κάνω ένα ρεκόρ και από εκεί και πέρα για ό,τι έρθει θα είμαι ευχαριστημένος.

Σίγουρα θέλω το μετάλλιο, το κυνηγάω αλλά όπως ξέρετε είναι πολύ δύσκολα τα 50μ ελεύθερο. Θα το παλέψω. Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει πάρα πολύ δύσκολο το 50άρι, πηγαίνουν όλοι… τάπα! Θα το παλέψω, δεν το βάζω κάτω.

Νιώθω καλά, πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος και ήρεμος για να εκτελέσω την κούρσα. Εύκολο στα λόγια, δύσκολο στην πράξη…

Βρίσκομαι σε κάθε τελικό, σε όλους τους τελικούς. Δείχνω ότι είμαι σταθερός, μέσα στους πιο γρήγορους κολυμβητές στον κόσμο και το ευχαριστιέμαι.

Χαίρομαι πολύ για τον Απόστολο (σ.σ. Χρήστου), θα το ήθελα κι εγώ ένα μετάλλιο. Θα το παλέψω για την Ελλάδα.

Σκέφτομαι σίγουρα τον γιο μου, θα ήθελα να πάρω ένα μετάλλιο να του το αφιερώσω».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα