Σπύρος Γιαννιώτης: «Ό,τι ζητήσαμε για τον Κυνηγάκη, το είχε»

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Σπύρος Γιαννιώτης

bet365

Πώς σχολίασε ο Σπύρος Γιαννιώτης τις δηλώσεις του Άλκη Κυνηγάκη, μετά την τέλος της κούρσας των 10χλμ. μαραθώνιας κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Σπύρος Γιαννιώτης εξέφρασε την έκπληξή του για τις δηλώσεις του Άλκη Κυνηγάκη, μετά το τέλος της κούρσας των 10χλμ. μαραθώνιας κολύμβησης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, όπου κατέλαβε την 5η θέση.

Ο Γιαννιώτης, «ασημένιος» στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο ντε Τζανέιρο στο ίδιο αγώνισμα, τεχνικός σύμβουλος στην ΚΟΕ για το open water, από τον περασμένο Δεκέμβριο είναι ο προπονητής τού Άλκη Κυνηγάκη.

Σχολιάζοντας τα όσα είπε ο αθλητής, από την πλευρά του ο Γιαννιώτης, είπε μεταξύ άλλων: «Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά πώς και γιατί, σίγουρα τώρα είναι φορτισμένος, εγώ είμαι τεχνικός σύμβουλος στην ομοσπονδία και στο κομμάτι αυτό έχουμε βοηθήσει όσο το δυνατό περισσότερο. Μάλιστα ο Άλκης με τις προετοιμασίες του στο υψόμετρο, με τους αγώνες του, ιδίως ό,τι ζητήσαμε το τελευταίο διάστημα και με τους προηγούημενες προπονητές το είχε.

Φαντάζομαι ότι έχει φορτιστεί πάρα πολύ, αν ο Αλκης αυτά που είπε, τα θεωρεί έτσι, καλώς, εγώ όμως καταλαβαίνω πως υπάρχει μια πολύ σημαντική βοήθεια στα παιδιά κι αν μη τι άλλο τα αποτελέσματα φαίνονται και στην πισίνα, με το μετάλλιο του Αποστόλη (σ.σ. Χρήστου), πραγματικά εκπλήσσομαι, σίγουρα η κριτική βοηθάει, αλλά πιστεύω ότι βοηθάμε όσο τον δυνατό περισσότερο τους αθλητές».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα