Κωπηλασία: Με το ενάμιση πόδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες η δίκωπος με Μπούρμπου -Αναστασιάδου

Κώστας Ευθυμιάδης
Αναστασιάδου και Μπούρμπου

bet365

Οι Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου κέρδισαν την κούρσα στα ρεπεσάζ της δικώπου και είναι στην 12αδα του Παγκοσμίου όπου οι… 11 πρώτες προκρίνονται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μόνο με θαύμα δεν θα πάνε Παρίσι οι Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου, καθώς κέρδισαν την κούρσα της δικώπου στα ρεπεσάζ και εξασφάλισαν θέση στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος κωπηλασίας στο Βελιγράδι.

Οι Μπούρμπου και Αναστασιάδου, στον σημαντικότερο αγώνα της χρονιάς τους στην δίκωπο αποφάσισαν να μπουν από την αρχή δυνατά και να οδηγήσουν την κούρσα.

Πέρασαν το πρώτο χιλιόμετρο πρώτες με ένα δευτερόλεπτο διαφορά από το Ισπανικό πλήρωμα και δεν είχαν κανένα πρόβλημα ως το τέλος της κούρσας να διασφαλίσουν το ένα από τα δύο εισιτήρια για την 12αδα των ημιτελικών (τερμάτισαν πρώτες με 7.03.32 με δεύτερη την Ισπανία), που τις φέρνει κατά 99% στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο μόνος τρόπος για να μην πάρουν πλέον το ένα από τα 11 εισιτήρια για το Παρίσι, είναι να αγωνιστούν στον β’ τελικό και εκεί να τερματίσουν τελευταίες…

Ο ημιτελικός θα διεξαχθεί την Πέμπτη στις 11:25 ώρα Ελλάδος.

 

Τελευταία Νέα