Η ευκαιρία ολυμπιακής πρόκρισης για τη δίκωπο και το διπλό σκιφ γυναικών στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου

Οι Μιλένα Κοντού, Ζωή Φίτσιου στο σκιφ ελαφρών βαρών έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

bet365

Οι Χριστίνα Μπούρμπου, Ευαγγελία Αναστασιάδου στη δίκωπο άνευ και οι Μιλένα Κοντού, Ζωή Φίτσιου στο σκιφ ελαφρών βαρών έχουν την ευκαιρία να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες από το παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

Η μεγάλη ημέρα έφθασε για τα δυο ελληνικά πληρώματα γυναικών, τα οποία την Πέμπτη (7/9) θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στον μεγάλο τελικό των αγωνισμάτων τους στο παγκόσμιο πρωτάθλημα κωπηλασίας στο Βελιγράδι, κάτι που θα σημάνει την αυτόματη πρόκρισή τους και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού.

Συγκεκριμένα, στις 11:25 ώρα Ελλάδος οι Χριστίνα Μπούρμπου και Ευαγγελία Αναστασιάδου θα επιδιώξουν να κάνουν ακόμα μια μεγάλη κούρσα στον ημιτελικό στη δίκωπο άνευ και να κατακτήσουν τη μία από τις τρεις πρώτες θέσεις που οδηγούν στον τελικό, αλλά και στο Παρίσι. Αντίπαλοι τους τα πληρώματα από τις Ιταλία, Αυστραλία, Ολλανδία, ΗΠΑ και Τσεχία.

Μισή ώρα αργότερα, στις 11:55, οι Μιλένα Κοντού, Ζωή Φίτσιου θα κωπηλατήσουν για τη δική τους υπέρβαση, να τερματίσουν στην πρώτη τριάδα του ημιτελικού στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών και να περάσουν στον τελικό, εξασφαλίζοντας την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αντίπαλοι του ελληνικού πληρώματος οι: Πολωνία, Ρουμανία, Βρετανία, Κίνα και Ιταλία.

Στις 17:05 οι Π.Γκαϊδατζής-Α. Παπακωνσταντίνου θα πρέπει να ξεπεράσουν την απογοήτευσή τους και να αγωνιστούν στον ημιτελικό Γ-Δ για μια θέση στον τελικό Γ’, όπως και το διπλό των ανδρών οι Θ.Παλαιοπάνος-Γ.Καλανδαρίδης που στις 17:57 θα παλέψουν για μια θέση επίσης στον Τελικό Γ΄, αλλά και το διπλό των κοριτσιών με τις Ε.Φράγκου-Σ.Δαλίδου στις 18:11.

 

Τελευταία Νέα