Ντούσκος: Oι αντίπαλοί του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Στέφανος Ντούσκος

bet365

Ο Στέφανος Ντούσκος και όλα τα μεγάλα ονόματα βρίσκονται στη λίστα των 33 αθλητών που δηλώθηκαν στο μονό σκιφ ανδρών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Συνολικά 65 χώρες με 251 αθλητές και άλλες τόσες αθλήτριες θα εκπροσωπηθούν στα 14 αγωνίσματα της κωπηλασίας, που θα γίνουν από τις 27 Ιουλίου μέχρι τις 3 Αυγούστου, στο κωπηλατοδρόμιο Stade Nautique de Vaires-sur-Marne στα περίχωρα του Παρισιού.

Στο μονό σκιφ ανδρών συμμετοχή δήλωσαν 33 αθλητές και ο Στέφανος Ντούσκος καλείται να υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε πριν από τρία χρόνια στο Τόκιο.

Ανάμεσά τους βρίσκονται όλα τα σπουδαία ονόματα στο αγώνισμα. Σε σχέση με τον τελικό στο τελευταίο παγκόσμιο πρωτάθλημα, πέρυσι το φθινόπωρο στο Βελιγράδι, στο Παρίσι θα είναι και οι έξι φιναλίστ.

Εκτός από τον Ντούσκο, το ενδιαφέρον στρέφεται στον τρις παγκόσμιο πρωταθλητή, Γερμανό, Ολιβερ Ζάιντλερ, που όμως στο Τόκιο περιορίστηκε στην 1η θέση στον τελικό Β' και την 7η θέση στην κατάταξη.

Επίσης υπάρχουν ο Ολλανδός, Σιμόν φαν Ντορπ (2ος στο Βελιγράδι), ο Νεοζηλανδός, Τόμας Μάκιντος (3ος στο Βελιγράδι), ο Κροάτης, Νταμίρ Μάρτιν (3ος στο Τόκιο) και ο Δανός, Σβέρι Νίλσεν (4ος στο Τόκιο).

Aναλυτικά η λίστα συμμετοχής στο μονό σκιφ

ntouskos

@Photo credits: INTIME, Κώστας Καρατζάς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα