Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Σε αγώνα ρεπεσάζ οι Παπακωνσταντίνου και Γκαϊδατζής

Δημήτρης Ντζάνης
Σε αγώνα ρεπεσάζ οι Παπακωνσταντίνου και Γκαϊδατζής

bet365

Ο Πέτρος Γκαϊδατζής και ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου θα δώσουν επαναληπτικό αγώνα το πρωί της Δευτέρας για να διεκδικήσουν την πρόκριση στα ημιτελικά στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Πέτρος Γκαϊδατζής και ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου θα έχουν μία δεύτερη ευκαιρία για να προκριθούν στα ημιτελικά στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Το ελληνικό πλήρωμα, στην παρθενική του παρουσία στους Αγώνες, πήρε την 3η θέση στην 3η σειρά των προκριματικών του αγωνίσματος και με δεδομένο πως οι δυο πρώτες θέσεις έδιναν την απευθείας πρόκριση στα ημιτελικά, θα χρειαστεί να δώσουν επαναληπτικό αγώνα.

Αυτός θα γίνει τη Δευτέρα (29/7, 11:40) με τους Γκαϊδατζή και Παπακωνσταντίνου να αγωνίζονται στην 1η από τις δύο σειρές. Συνολικά μετέχουν πέντε πληρώματα σε κάθε σειρά, τα τρία πρώτα πάνε στα ημιτελικά, τα άλλα δύο στον τελικό C.

Oι Γκαϊδατζής και Παπακωσταντίνου στη σειρά των προκριματικών κάλυψαν τα 2.000μ σε 6:46.90 και έμειναν πίσω από το πλήρωμα της Ιρλανδίας (6:34.12) και αυτό της Νορβηγίας (6:41.77).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα