Ντεμόλ και με τη "βούλα"

Gazzetta team
Ντεμόλ και με τη "βούλα"

bet365

Ένα κεφάλαιο έκλεισε σήμερα για τον ΠΑΣ Γιάννινα και ένα καινούριο άνοιξε.

Όπως γράψαμε χθες ο Στεφάν Ντεμόλ απάντησε θετικά στην πρόταση του Χριστοβασίλη και από σήμερα είναι και επίσημα ο νέος τεχνικός των "κυανόλευκων" για τον επόμενο χρόνο.

Σήμερα το απόγευμα ο ισχυρός άνδρας του "Άγιαξ" της Ηπείρου θα βρεθεί στα Γιάννενα μαζί με το Βέλγο τεχνικό για το τυπικό σκέλος της υπογραφής των συμβολαίων, ενώ για αύριο (2 μ.μ.) έχει προγραμματιστεί η επίσημη παρουσίαση του Ντεμόλ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ που επισημοποιεί την έναρξη της συνεργασίας με το Βέλγο τεχνικό: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της για ένα χρόνο με το Βέλγο προπονητή Στεφάν Ντεμόλ. Η παρουσίαση του κ. Ντεμόλ θα πραγματοποιηθεί αύριο (σ.σ. σήμερα) το μεσημέρι στις 14:00 στο Εθνικό Στάδιο "Ζωσιμάδες".

Τέλος και τυπικά ο "Αναστό"

Παράλληλα με την πρόσληψη Ντεμόλ λύθηκε το συμβόλαιο του Νίκου Αναστόπουλου, ο οποίος αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον ηπειρώτικο σύλλογο.

Σε μια λιτή ανακοίνωση, η ΠΑΕ αναφέρει: "Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα ανακοινώνει το τέλος της συνεργασίας της με τον προπονητή Νίκο Αναστόπουλο. Η διοίκηση τον ευχαριστεί θερμά για την προσπάθεια που κατέβαλε τους τελευταίους μήνες, προκειμένου η ομάδα να πετύχει τον στόχο της παραμονής και του εύχεται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας".

Αξίζει να σημειωθεί ότι χθες βράδυ ο Γιώργος Χριστοβασίλης δείπνησε με τον Νίκο Αναστόπουλο, στον οποίο και εξήγησε τη φετινή πολιτική του. Σύμφωνα με αυτήν η πρόσληψη ξένου τεχνικού που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ομάδα ήταν επιβεβλημένη.

Ο Χριστοβασίλης ευχαρίστησε θερμά τον Αναστόπουλο για τη συνεργασία τους και φυσικά δεν του έκλεισε την πόρτα για τυχόν νέα συνεργασία τους στο μέλλον. "Θα είσαι πάντα ένας μεγάλος φίλος του ΠΑΣ" είπε χαρακτηριστικά στον "Αναστό" ο πρόεδρος του ΠΑΣ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα