O "Αναστό" στα Γιάννενα

Gazzetta team
O "Αναστό" στα Γιάννενα

bet365

Ο Νίκος Αναστόπουλος είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο... αλενατόρε Νικολό επιστρέφει για 5η (!) φορά στον "Άγιαξ" της Ηπείρου και αύριο θα προπονήσει για πρώτη φορά τους Ηπειρώτες.

Ο "Αναστό"  θα γνωριστεί με όσους δεν είχε βρει στους "Ζωσιμάδες" στην προηγούμενη θητεία του κι ακολούθως θα προπονήσει για πρώτη φορά τον "Άγιαξ" της Ηπείρου. Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι θα κάνει ντεμπούτο στο εντός έδρας ματς με τον Άρη, στον οποίο έχει διατελέσει τεχνικός όταν οι "κίτρινοι" είχαν υποβιβαστεί στη Β' Εθνική. 

Η προπονητική του καριέρα

Πανελευσινιακός, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα (1998-1999, 2000-01, 2002-03, 2006- 07), Πανσερραϊκός, Παναχαϊκή, Καλλιθέα, Κέρκυρα, Άρης, Ιωνικός, Α.Ο. Καβάλας.

*Βοηθός του Αναστόπουλου θα είναι ο Σάββας Καρυπίδης που παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία της Ζακύνθου. Θυμίζουμε ότι ο Καρυπίδης ήταν βοηθός του "αλενατόρε" και στην τελευταία του θητεία στα Γιάννενα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα