Κρούση σε Παπακώστα!

Δημήτρης Τομαράς
Κρούση σε Παπακώστα!

bet365

Πρόταση συνεργασίας στον Γιάννη Παπακώστα έχει ήδη κάνει ο ΠΑΣ Γιάννενα. Ο έμπειρος τεχνικός που αποχώρησε από την Καβάλα δέχθηκε κρούση από τον ισχυρό άνδρα των Γιαννιωτών, Γιώργο Χριστοβασίλη.
Ο Γιάννης Παπακώστας φαίνεται πως είναι ο νούμερο ένα στόχος του ΠΑΣ Γιάννινα για την διάδοχη λύση στον πάγκο. Ο κ. Παπακώστας δέχθηκε πρόταση από τον σύλλογο της Ηπείρου, ωστόσο επιφυλάχθηκε ν' απαντήσει. Μέχρι νεωτέρας όμως υπηρεσιακός προπονητής ανέλαβε ο μέχρι πρότινος βοηθός του Γιώργου Παράσχου, Θύμιος Γεωργούλης, που πρόκειται να ντεμπουτάρει στο ματς με τον Εργοτέλη.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης από την μεριά του αφού έκανε αποδεκτή την παραίτηση του κ. Παράσχου τόνισε: «Στεναχωρήθηκα πολύ που πικράναμε τον κόσμο μας. Θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορέσουμε για ν' επαναφέρουμε το χαμόγελο στα χείλη του».

Όσον αφορά στον Βαγγέλη Κοντογουλίδη εκείνος επισήμανε: «Σκύβουμε το κεφάλι και συνεχίζουμε. Ο κόσμος πάντα έτσι αντιδρά μετά από τέτοια αποτελέσματα. Εμείς τώρα πρέπει να συνεχίσουμε την προσπάθεια προκειμένου ν' αντιστρέψουμε την εικόνα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα