Παράσχος τέλος!

Δημήτρης Τομαράς
Παράσχος τέλος!

bet365

Η επιβεβαίωση για το... διαζύγιο του ΠΑΣ Γιάννενα με τον Γιώργο Παράσχο δεν άργησε και πολύ. Αμέσως μετά το ματς ξεκαθάρισε πως παραιτείται από την τεχνική ηγεσία των Ιωαννίνων.
Λίγο πολύ ήταν αναμενόμενο αφού το κλίμα ήταν ιδιαίτερα βαρύ για τον ίδιο εδώ και πάρα πολύ καιρό. Η εντός έδρας ήττα από τον Ηρακλή ήταν απλά η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Γιώργος Παράσχος αμέσως το ματς με τον «γηραιό» έκανε γνωστή την απόφαση του να αποχωρήσει από τον πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα. Ο ίδιος σε δήλωσή του δεν έκρυψε την πικρία του για την αμφισβήτηση που βίωσε ως τεχνικός της ομάδας της Ηπείρου.

Ο κ. Παράσχος τόνισε για το ματς: «Δεχθήκαμε γκολ από δικά μας λάθη. Λάθη τα οποία εκμεταλλεύτηκε στ' έπακρο ο αντίπαλός μας. Χωρίς στην ουσία να κάνει πολλές φάσεις έβαλε τρία γκολ».

Σχετικά με την παραίτησή του είπε: «Στην 25χρονη καριέρα μου δεν έχω αμφισβητηθεί ποτέ τόσο πολύ από τον κόσμο. Πρώτη φορά μου συμβαίνει. Μετά το σημερινό συμβάν θεώρησα φρόνιμο ν' αποχωρήσω από την ομάδα. Δεν ήταν τελικά τυχερό μου να μείνω στα Γιάννενα. Ελπίζω η ομάδα να μπορέσει να προχωρήσει με κάποιον άλλο τεχνικό».

Παπακώστας και... Αναστό!

Η διοίκηση του ΠΑΣ πρόκειται να ξεκινήσει άμεσα την αναζήτηση νέου τεχνικου. Μεταξύ των υποψηφίων είναι ο Νίκος Αναστόπουλος και ο Γιάννης Παπακώστας.

Αποθεώση μόνο για Βάντερσον!

Ο Βάντερσον ήταν ο μοναδικός παίκτης του ΠΑΣ Γιάννενα που δεν αποδοκιμάστηκε. Ο κόσμος του ΠΑΣ τον αποθέωσε για την εμφάνισή του. Παράλληλα τα... έβαλε με αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας ενώ δεν ήταν λίγοι οι φίλαθλοι των γηπεδούχων που στήθηκαν έξω από τα αποδυτήρια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα