Γυναίκα οδηγός στην Ατλέτικο Μαδρίτης!

Νίκος Τσιώκος
Την έκπληξη στο πρωτάθλημα της Superleague Formula έμελλε να κάνει η Ατλέτικο Μαδρίτης, που θα έχει στο μονοθέσιό της την Μαρία ντε Βιγιότα, η οποία υπέγραψε με την ισπανική ομάδα και θα γίνει, έτσι, η πρώτη γυναίκα οδηγός που θα τρέξει στο σπορ, ενώ θα κάνει το ντεμπούτο της αύριο στο Γκραν Πρι της Πορτογαλίας, που θα διεξαχθεί στο Εστορίλ.

Η Μαρία ντε Βιγιότα υπέγραψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης για να τρέξει στο υπόλοιπο της σεζόν της Superleague Formula, κάτι που εξέπληξε τους πάντες στα πάντοκ. Έτσι, η Ισπανίδα θα είναι η πρώτη γυναίκα οδηγός της Superleague Formula, καθώς θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της αύριο στις κατατακτήριες δοκιμές του Εστορίλ. «Αυτή είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία της καριέρας μου μέχρι τώρα. Είμαι από τη Μαδρίτη και είναι μεγάλη μου τιμή να αντιπροσωπεύσω την Ατλέτικο στη Superleague Formula. Άλλωστε είμαι και οπαδός της ποδοσφαιρικής της ομάδας, της οποίας οι οπαδοί είναι παθιασμένοι και πιστοί.

Δοκίμασα το μονοθέσιο τον περασμένο Νοέμβριο και είναι το πιο δυνατό αυτοκίνητο που έχω μέχρι τώρα οδηγήσει. Είναι φανταστικά να οδηγείς έχοντας τόσο δύναμη. Ανυπομονώ να αγωνιστώ», είπε η ντε Βιγιότα, για την οποία αξίζει να σημειωθεί ότι ο πατέρας της Εμίλιο έτρεχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula1 στα τέλη της δεκαετίας του 70 και στις αρχές του 80. Τέλος, η ντε Βιγιότα θα προσπαθήσει να ανεβάσει την Ατλέτικο πιο ψηλά στη βαθμολογία, όπου βρίσκεται στην ένατη θέση.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!