Με Peugeot ο Σόλμπεργκ!

Νίκος Τσιώκος
Ο Πίτερ Σόλμπεργκ ανέβηκε για δεύτερη φορά φέτος στο βάθρο των νικητών στο Ράλι Σαρδηνίας, καθώς τερμάτισε στην τρίτη θέση με το ιδιωτικό Citroen Xsara που οδηγεί φέτος, όμως η ζέστη και η σκόνη έκαναν τα πράγματα δύσκολα για τον Νορβηγό και, έτσι, σκέφτεται να αλλάξει αυτοκίνητο στο επερχόμενο Ράλι Ακρόπολις.


Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2003 σκέφτεται να οδηγήσει στη χώρα μας με ένα Peugeot 307, που είναι πιο γρήγορο και καινούριο σε εξέλιξη σε σχέση με το Xsara, που οδηγούσε μέχρι και το Ράλι της Ιταλίας. «Νιώθω ότι είμαι με την πλάτη στον τοίχο. Έχω κάνει αρκετά ράλι και γνωρίζω που βρίσκομαι. Θα συζητήσουμε με τον Φιλ και θα δούμε τι θα κάνουμε στο επόμενο Ράλι. Θα έχει τις ίδιες θερμοκρασίες στον επόμενο αγώνα και δε θέλω να σπαταλάω το χρόνο μου.

Διασκεδάζω αρκετά, αλλά τώρα πρέπει να κάτσουμε κάτω και να αναλύσουμε την κατάσταση. Γνωρίζω ότι δεν μπορώ να πιέσω περισσότερο σε αυτές τις θερμοκρασίες», είπε, αρχικά, ο Σόλμπεργκ και πρόσθεσε ότι θέλει κι άλλα βάθρα στη συνέχεια. «Ήταν καλός αγώνας για μένα και για όλη την ομάδα. Ήμασταν γρήγοροι αρκετές φορές και η 3η θέση μας αναπληρώνει αυτή που χάσαμε στην Αργεντινή. Κρίμα για τον Λεμπ, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό».

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!