Και Citroen και Peugeot

Νίκος Τσιώκος
Ο Ολιβιέ Κεσνέλ εκτός από διευθυντής της Citroen Sport θα είναι από εδώ και πέρα και της αδερφικής αυτής, δηλαδή της Peugeot Sport. Ο Γάλλος ανέλαβε καθήκοντα διευθυντή στην πρώτη και τώρα καλείται να προσφέρει τις υπηρεσίες του από το ίδιο πόστο και στην δεύτερη.

Ο Κεσνέλ ανέλαβε διευθυντής στην Citroen από τις αρχές του 2008 και με τον ερχομό του νέου έτους θα αναλάβει να προσφέρει από το ίδιο πόστο και στην Peugeot και να συνεχίσει την επιτυχία των δυο ομάδων, ενώ θα δουλεύει επίσης για να αναπτύξει και την συνεργασία ανάμεσα στις δυο ομάδες και να βελτιστοποιήσει τα κόστη.


«Είμαι πολύ υπερήφανος που θα είμαι διευθυντής της Citroen Sport και της Peugeot Sport. Γνωρίζω την τελευταία καλά έχοντας ξεκινήσει την καριέρα μου με αυτή την ομάδα. Θα κάνω τα πάντα που μπορώ για να κάνω την Peugeot να ξεπεράσει τα αποτελέσματα που έχει, ήδη, πετύχει.


Όσον αφορά την Citroen είμαι σίγουρος ότι έχουμε τον χώρο να επαναλάβουμε τα εξαιρετικά αποτελέσματα που πετύχαμε το 2008, δηλαδή το πρωτάθλημα κατασκευαστών για την ομάδα και το πρωτάθλημα οδηγών και συνοδηγών για τον Σεμπαστιάν Λεμπ και τον Ντανιέλ Ελένα για πέμπτη συνεχή χρονιά», δήλωσε ο Γάλλος για το όλο γεγονός.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!