Πρεβολαράκη: Ανετα στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα

Πρεβολαράκη: Ανετα στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα

bet365

Εκπληκτική Μαρία Πρεβολαράκη, προκρίθηκε με άνεση στον τελικό των 53κ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πάλης όπου θα διεκδικήσει το έκτο της μετάλλιο στον θεσμό!

Η Μαρία Πρεβολαράκη τα κατάφερε! Πήρε άνετη πρόκριση στον τελικό των 53κ. του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, κερδίζοντας την Τουρκάλα Ζεϊνέπ Γιετγκίλ με τεχνική πτώση και θα διεκδικήσει αύριο το έκτο της μετάλλιο στην ιστορία της διοργάνωσης!

Παράλληλα, εξασφάλισε το δεύτερο μετάλλιο για την Ελλάδα στην διοργάνωση μετά από αυτό του Κουγιουμτσίδη, με την ελληνική πάλη να έχει μέχρι στιγμής το απόλυτο (2 μετάλλια σε 2 συμμετοχές).

Η Γιετγκίλ ξεκίνησε τον αγώνα παίζοντας παθητικά και έδωσε στην Μαρία την ευκαιρία να πάρει τον πρώτο πόντο στον αγώνα, που ήταν και ο μοναδικός στο πρώτο από τα δύο 3λεπτα.

Η Τουρκάλα έπρεπε να επιτεθεί στη συνέχεια, αλλά η Πρεβολαράκη την γύρισε για να πάρει άλλους δύο πόντους (3-0) στο 1:40 πριν το τέλος του ημιτελικού.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια εκμεταλλεύτηκε το επόμενο λάθος της Τουρκάλας και την έβαλε στο ταπί ανήμπορει να αντιδράσει, κερδίζοντας με τεχνική πτώση.

Στον αυριανό τελικό (περίπου στις 19:00) θα αντιμετωπίσει την Σουηδέζα Εμα Γιόνα Μάλμγκρεν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα