Πιλίδης: Δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ, που «έσβησε» τον διετή αποκλεισμό του

Δημήτρης Ντζάνης
Πιλίδης: Δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ, που «έσβησε» τον διετή αποκλεισμό του

bet365

Ο Γιώργος Πιλίδης δικαιώθηκε από το ΑΣΕΑΔ, που «έσβησε» την ποινή αποκλεισμού του που είχε επιβληθεί από την ομοσπονδία πάλης.

Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση τιμωρίας δύο ετών για τον Γιώργο Πιλίδη, καθώς ο αθλητής δικαιώθηκε από το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών (ΑΣΕΑΔ).

Συγκεκριμένα το ΑΣΕΑΔ έκανε δεκτή την έφεση του 23χρονου παλαιστή, «σβήνοντας» τη διετή ποινή αποκλεισμού που επέβαλε η ομοσπονδία πάλης τον Νοέμβριο για όσα είχαν συμβεί τον Μάιο του 2022 στο πανελλήνιο πρωτάθλημα στο Κιλκίς.

Την απόφαση του ΑΣΕAΔ έκανε γνωστή η δικηγόρος του Πιλίδη, Ειρήνη Μαρούπα με ανάρτηση στο facebook. Να σημειωθεί πως δεν έγινε γνωστό το σκεπτικό της απόφασης, που δίνει το δικαίωμα στον Πιλίδη στην πάλη.

Το ερωτηματικό είναι τι θα κάνει ο αθλητής, καθώς πριν από δύο ημέρες σε τηλεοπτική συνέντευξη ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει την πάλη για να ασχοληθεί επαγγελματικά με τις μεικτές πολεμικές τέχνες (ΜΜΑ).

Αναλυτικά όσα έγραψε η Ειρήνη Μαρούπα

«ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΙΩΡΙΚΑ ΠΙΛΙΔΗ

Μετά από έναν χρόνο παράνομου αποκλεισμού, του εννέα φορές παγκόσμιου και ευρωπαϊκού πρωταθλητή Γιωρίκα Πιλίδη ΓΙΩΡΙΚΑ, τον οποίον του επέβαλε η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης, το Ανώτατο Συμβούλιο Επίλυσης Αθλητικών Διαφορών, πανηγυρικά τον ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ, ακυρώνοντας την αδιανόητη και παράνομη ποινή αποκλεισμού του, από κάθε αθλητική διοργάνωση για δύο έτη.

Επιτέλους, ο Γιώργος Πιλίδης επιστρέφει στα ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα.

Συνέχισε το ευ αγωνίζεσθαι Γιωρίκα.

Είμαστε όλοι έτοιμοι να χαρούμε με τις επιδόσεις σου και να σε καμαρώσουμε να υψώνεις την ελληνική σημαία.

Η δικηγόρος του Γεωργίου Πιλίδη
ΕΙΡΗΝΗ ΜΑΡΟΥΠΑ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα