Ολυμπιακοί Αγώνες: H Πρεβολαράκη μπαίνει στη μάχη διάκρισης στο Παρίσι

Δημήτρης Ντζάνης
H Πρεβολαράκη μπαίνει στη μάχη διάκρισης στο Παρίσι

bet365

Η Μαρία Πρεβολαράκη κάνει αρχή για την πάλη την Τετάρτη στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι και στην 4η παρουσία της θέλει τη διάκριση στην κατηγορία των 53κ.

Η Μαρία Πρεβολαράκη ανοίγει την παρουσία της ελληνικής πάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Η 32χρονη πρωταθλήτρια στην 4η παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, θα αγωνιστεί στην κατηγορία των 53κ., που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (7/8) στην Champ-de-Mars Arena και θα αρχίσει στις 12:00, ώρα Ελλάδας.

Πρώτη αντίπαλός της για τη φάση των «16» θα είναι η 27χρονη Γερμανίδα, Ανίκα Βέντλε, που έχει στο παλμαρέ της δύο χάλκινα μετάλλια στα παγκόσμια πρωταθλήματα της Ρώμης (2020) και της Βαρσοβίας (2021).

Σε περίπτωση πρόκρισης η Πρεβολαράκη θα παίξει με τη νικήτρια από τον αγώνα ανάμεσα στην Τουρκάλα, Ζεϊνέπ Γιεγκίλ (δύο χάλκινα μετάλλια στα ευρωπαϊκά το 2023 και το 2024) και Ινδή, Αντίμ Αντίμ, 3η πέρυσι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2023.

Η Πρεβολαράκη είχε πάρει τη 15η θέση στα 55κ. στο Λονδίνο το 2012 και στα 53κ. ήταν 10η στο Ρίο ντε Τζανέιρο και 11η στο Τόκιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα