Ολυμπιακοί Αγώνες: Εκτός ημιτελικών ο Κουρουγκλίεφ, η ελπίδα παραμένει

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ

bet365

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ ηττήθηκε από τον Ιρανό, Χασάν Γιαζντανιχαρατί με 9-4, μένοντας εκτός ημιτελικών στα 86κ. ελευθέρας πάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, τι χρειάζεται για να μείνει στη διεκδίκηση μεταλλίου.

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ δεν κατάφερε να κάνει το επόμενο βήμα στον δρόμο για την κατάκτηση μεταλλίου στα 86κ. ελευθέρας πάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο 32χρονος παλαιστής ηττήθηκε από τον Ιρανό, Χασάν Γιαζντανιχαρατί με 9-4 κι έμεινε εκτός των ημιτελικών.

Πλέον, ο Κουρουγκλίεφ περιμένει να δει τι θα κάνει το απόγευμα ο Γιαζντανιχαρατί στον ημιτελικό με τον Ναζέμ Αμίνε από τον Σαν Μαρίνο (19:15). Αν νικήσει και περάσει στον τελικό, αυτόματα ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ θα έχει μέσω του ρεπεσάζ την ευκαιρία την Παρασκευή (9/8) να παίξει για το χάλκινο μετάλλιο.

Στον αγώνα με τον Ιρανό, ο Κουρουγκλίεφ προηγήθηκε με 4-2 στον πρώτο γύρο, όμως δεν είχε ανάλογη συνέχεια. Ο Γιαζντανιχαρατί προηγήθηκε με 6-4 και στον 2ο γύρο έφθασε στο τελικό 9-4.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα