Ολυμπιακοί Αγώνες: Ο Κουρουγκλίεφ στον τελικό για το χάλκινο σε 97 δευτερόλεπτα

Δημήτρης Ντζάνης
Ο Κουρουγκλίεφ στον τελικό του ρεπεσάζ σε 97 δευτερόλεπτα

bet365

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ χρειάστηκε μόλις 97 δευτερόλεπτα για να νικήσει τον Αυστραλό, Αλεξάντερ Λόρενς με τεχνική υπεροχή για να βρεθεί στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 86κ. ελευθέρας πάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Νταουρέν Κουρουγκλίεφ απέχει μια νίκη μακριά από το να βρεθεί στο βάθρο των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι και αυτό ήρθε με τρόπο εντυπωσιακό.

Ο 32χρονος παλαιστής σε διάστημα 97 δευτερολέπτων καθάρισε στον αγώνα ρεπεσάζ απέναντι στον Αλεξάντερ Λόρενς από την Αυστραλία και με τεχνική υπεροχή (10-0) εξασφάλισε την παρουσία του στον αγώνα για το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία των 86κ. ελευθέρας πάλης, που θα γίνει μετά τις 19:15 το απόγευμα της Παρασκευής (9/8).

Ο αντίπαλός του θα είναι ο 27χρονος Ναζέμ Αμίνε από το Σαν Μαρίνο, ο οποίος ήταν 3ος στην κατηγορία τόσο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο, όσο και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι το 2023, ενώ αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης στη Βουδαπέστη το 2022.

Πάντως, ο Κουρουγκλίεφ έχει νικήσει τον Αμίνε σε δύο μεγάλα ραντεβού, στους τελικούς στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στο Ζάγκρεμπ το 2023 με 3-1 και τον Φεβρουάριο στον αντίστοιχο τελικό στο Βουκουρέστι με 2-1.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα