Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρεμιέρα με ήττα ο Κουγιουμτσίδης

Δημήτρης Ντζάνης
Γιώργος Κουγιουμτσίδης

bet365

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης γνώρισε την ήττα από τον Βίκτορ Ρασάντιν από το Τατζικιστάν, για τη φάση των «16» στα 74κ. ελευθέρας πάλης στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης δεν μπόρεσε να συνδυάσει με νίκη το ντεμπούτο του σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Ο 23χρονος Έλληνας παλαιστής ηττήθηκε από τον Βίκτορ Ρασάντιν από το Τατζικιστάν με 8-2 σε αγώνα για τη φάση των «16» στην κατηγορία των 74κ. ελευθέρας πάλης.

Ο Κουγιουμτσίδης, τετράκις πρωταθλητής Ευρώπης στις κατηγορίες Κ23 και ανδρών, πλέον θα περιμένει να δει την πορεία του αντιπάλου του. Αν ο Βίκτορ Ρασάντιν φθάσει μέχρι τον τελικό, τότε αυτόματα θα τραβήξει τον Κουγιουμτσίδη στους αγώνες ρεπεσάζ για το χάλκινο μετάλλιο.

O 29χρονος Ρασάντιν ήταν κυρίαρχος από την αρχή, προηγήθηκε 4-0 στο πρώτο τρίλεπτο, διεύρυνε τη διαφορά στο 8-0, με τον Κουγιουμτσίδη να παίρνει τους δύο πόντους στα τελευταία δευτερόλεπτα.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα