Γκιώνης: «Ένιωσα πως θα λιποθυμήσω από τη ζέστη»

Δημήτρης Ντζάνης
O Παναγιώτης Γκιώνης

bet365

Οι τελικοί αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού έγιναν κάτω από αποπνικτική ζέστη για παίκτες και θεατές στην κατάμεστη αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του ΣΕΦ.

Επειτα από πέντε ώρες ο Ολυμπιακός διατήρησε τον τίτλο του πρωταθλητή, επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 4-3 νίκες μπροστά σε 300 περίπου φιλάθλους, που γέμισαν την αίθουσα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του ΣΕΦ και είδαν τα παιχνίδια κάτω από δύσκολες συνθήκες, παρότι εκτάκτως λειτούργησε ο κλιματισμός.

Το είπε χαρακτηριστικά ο 44χρονος Παναγιώτης Γκιώνης, που έπειτα από 23 χρόνια έπαιξε στην Α1 με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

«Εγιναν σπουδαίοι αγώνες, κάτω από δύσκολες συνθήκες. Στο παιχνίδι με τον Γιάννη (σ.σ. Σγουρόπουλο) ένιωσα πως θα λιποθυμήσω από τη ζέστη».

Ο Γκιώνης προ ημερών έγινε πρωταθλητής με την Μπογκόρια στην πολωνική Λίγκα, ενώ τώρα μπαίνει στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας του για την 6η συμμετοχή του σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

@Photo credits: INTIME, Δημοσθένης Καμσής

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα