Πινγκ Πονγκ: Οι πρώτες στιγμές για τον Τρουλς Μέρεγκορντ με τον Ολυμπιακό

Δημήτρης Ντζάνης
Τρουλς Μέρεγκορντ

bet365

O Σουηδός, Τρουλς Μέρεγκορντ, των δύο ασημένιων μεταλλίων στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, έδωσε τα πρώτα του παιχνίδια με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα πινγκ πονγκ.

Τα πρωταθλήματα επιτραπέζιας αντισφαίρισης της Α1 κατηγορίας ανδρών και γυναικών άρχισαν το Σάββατο στο ΣΕΦ και στη Φλώρινα.

Στην αίθουσα πινγκ πονγκ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας το κεντρικό πρόσωπο δεν ήταν άλλο από τον Τρουλς Μέρεγκορντ.

Ο 22χρονος Σουηδός δύο μήνες μετά την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στο ατομικό και στο ομαδικό στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι, λαμπρύνει με την παροουσία του το ελληνικό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος για λογαριασμό του πρωταθλητή Ολυμπιακού.

 

Ο Γιάννης Σγουρόπουλος, τετράκις πρωταθλητής Ευρώπης στις ηλιικιακές κατηγορίες, υποδέχθηκε τον συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Μάλιστα ο Μέρεγκορντ έδωσε και τα πρώτα του παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού, νικώντας τον Βούλγαρο, Πετιό Κράστεφ και τον Κύπριο Χρίστο Χριστόνοφ, στο άνετο 4-0 των «ερυθρολεύκων» με το Πέρα Αθηνών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα