Ολυμπιακοί Αγώνες: Πανέτοιμος ο Γκιώνης, έτοιμος να γράψει ιστορία

Newsroom
 Ο Γκιώνης το μεσημέρι της Τετάρτης για την πρόκριση στους «16»

bet365

Πανέτοιμος να πάρει το εισιτήριο της φάσης των «16» σε Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά στην καριέρα του είναι ο Παναγιώτης Γκιώνης, ο οποίος θα αντιμετωπίσει τον Κανάκ Τζα το μεσημέρι της Τετάρτης (31/07, 13:00).

Ακόμη μία σπουδαία αναμέτρηση πλησιάζει για τον Παναγιώτη Γκιώνη. Ο Έλληνας αθλητής της επιτραπέζιας αντισφαίρισης, που συμμετέχει για 6η φορά στην καριέρα του σε Ολυμπιακούς Αγώνες, είναι έτοιμος για τη μεγάλη «μάχη» απέναντι στον Αμερικανό Κανάκ Τζα, με στόχο το εισιτήριο της φάσης των «16».

Αν τα καταφέρει, θα είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του που θα προκριθεί στους καλύτερους 16 των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο ίδιος είναι αισιόδοξος ενόψει της αναμέτρησης με τον Τζα (31/07, 13:00), τον οποίο θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του.

«Επαναλαμβάνω ότι δεν τον ξέρω τόσο καλά, γιατί δεν τον έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν. Φυσικά τον είδαμε από βίντεο σε αγώνες απέναντι σε δυνατούς αμυντικούς και ήταν παραγωγικός. Ξέρω ότι έχει νικήσει τρεις φορές τον Γερμανό Φίλους, ενώ έχει νικήσει και τον Κορεάτη Κανγκ. Είναι καλός και πολύ σταθερός. Πρέπει να παίξω το παιχνίδι μου, να έχω μεγάλη διάρκεια και θα τα δώσω όλα για τον βασικό μου στόχο», δήλωσε ο 44χρονος αθλητής.

Ο Γκιώνης ευελπιστεί να περάσει στους «16», ένα όνειρο που έχει στερηθεί τις προηγούμενες 4 φορές που κατάφερε να βρεθεί στους «32». Στο Παρίσι ξεκίνησε με το... δεξί απέναντι στον Καναδό Έντουαρντ Λι, τον οποίο νίκησε με 4-0 σετ. Εάν περάσει το εμπόδιο του 24χρονου Τζα, θα βρεθεί αντιμέτωπος είτε με τον Κινέζο Φαν Ζεντόνγκ είτε με τον Βονγκ Τσου Τινγκ από το Χονγκ Κονγκ, ματς που θα διεξαχθεί την ίδια ώρα.

Ο Τζα συμμετέχει για τρίτη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Τόσο στο Ρίο το 2016, όσο και στο Τόκιο είχε αποκλειστεί από τον 2ο γύρο. Στο Παρίσι, φιλοδοξεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Ξεκίνησε εξαιρετικά νικώντας στον προκριματικό Μολδαβό Βλάντισλαβ Ούρσου (4-0 σετ), ενώ στους «64» άφησε εκτός τον Κορεάτη Τσο Νταεσόνγκ (4-2 σετ).

Η αναμέτρηση του Γκιώνη με τον Τζα θα διεξαχθεί την Τετάρτη (30/07) στη 13:00, σε απευθείας μετάδοση, κατά πάσα πιθανότητα, από την ΕΡΤ3.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα