Έναστρον: Πήγαμε στην πρεμιέρα του Σαμπάνη, του Snik και της Josephine

Newsroom
Έναστρον: Πήγαμε στην πρεμιέρα του Σαμπάνη, του Snik και της Josephine
Μετά από τόσους περιορισμούς, μια βραδιά διασκέδασης με παλιές και νέες επιτυχίες από τους τρείς αγαπημένους καλλιτέχνες, είναι αυτό που χρειαζόμαστε όλοι για να boostαρουμε λίγο την ενέργειά μας.

«Ανοίξαμε και σας περιμένουμε». Με αυτή την ενέργεια μας υποδέχθηκε η νυχτερινή ζωή στο «Έναστρον». Μετά από τόσα lockdown και άνοιξε-κλείσε στη νυχτερινή ζώνη, που πλέον δε ξέρουμε οριακά πως να φερθούμε και να κοινωνικοποιηθούμε, σίγουρα μας χρειαζόταν μια νύχτα διασκέδασης για να μας φρεσκάρει τη μνήμη.

Σε μια άκρως «ζεστή» ατμόσφαιρα, έκανε την πρεμιέρα το σχήμα του Γιώργου Σαμπάνη, της Josephine και του Snik. Τρείς πολύ διαφορετικοί καλλιτέχνες, ενώνουν το ταλέντο τους και μας προσφέρουν ποιοτικό θέαμα, αλλά και λίγες ώρες ανεμελιάς από την πλέον φορτική καθημερινότητα.

Εκτός από το ίδιο το show, εκτιμήσαμε και το προσωπικό που ήταν πολύ εξυπηρετικό και σε κάνει να σκέφτεσαι «καλά έκανα και βγήκα» μετά από τρείς μήνες, ενώ ο χώρος είναι προσεγμένος και το graffiti της εισόδου «κλέβει» τις εντυπώσεις.
sampanis_josephine_snik_graffiti
Την αρχή έκανε η Josephine, η οποία εμφανίστηκε με μια ολόσωμη φόρμα και πολλά χορευτικά moves που σε έκαναν να θέλεις να σηκωθείς και να πας μαζί της να χορέψεις τραγουδώντας «Παλιόπαιδο» και «Mata Hari».

Έπειτα, ο Γιώργος Σαμπάνης με τη θετική του ενέργεια που γέμιζε το χώρο και τόσες επιτυχίες ως στιχουργός και τραγουδιστής, μας έκανε να φωνάζουμε -ναι φώναζε όλο το μαγαζί- «Σ ’αφήνω τώρα στον επόμενο», λίγο πριν στείλουν όλοι μήνυμα στους πρώην τους.

Τελευταίος ο Τσιντσίλα God, Snik. Δε χρειάζεται να πούμε πολλά. Όσοι εκλεκτοί ξέρουν, ξέρουν. Με κόκκινο γυαλί ηλίου και puffer jacket στο ίδιο χρώμα, ράπαρε πολλές από τις παλιές και καινούριες του επιτυχίες, όπως το «Millionaire» και «Diamanti» από το νέο άλμπουμ «1987».

Josephine

Sampanis

SNIK

Σε αυτό το σημείο δε μπορούμε παρά να δώσουμε πολλά μπράβο στους χορευτές που ήταν κυριολεκτικά «κρεμασμένοι από το ταβάνι» και ανέβασαν όλο το show με breath-taking ταλέντο και αερόβιες χορογραφίες σε κρίκους καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Μέχρι πρότινος, δεν μπορούσαμε να φανταστούμε πώς η trap σκηνή μπορεί να σταθεί σε ένα νυχτερινό σχήμα, αλλά ήταν ακριβώς αυτό που «έλειπε» σε μια νύχτα που περιείχε κάθε είδος μουσικής για όλα τα γούστα. Και βεβαίως βεβαίως, ως γνωστοί stalkers που είμαστε, πετύχαμε και KatKen με J. Τούνη και Αλεξάνδρου πρώτο τραπέζι, να πετούν λουλούδια με το κιλό και να βγάζουν story μέχρι να τελειώσει η μπαταρία από κάθε κινητό.

Αν και ειλικρινά έχουμε όλοι ξεσυνηθίσει πλέον τη νύχτα, και δεν είναι παράλογο μετά τα δύο χρόνια πανδημίας και κατάθλιψης, ίσως να πρέπει να επιλέξουμε να βγούμε από το safe-zone που μας κάνει λίγο λιγότερο ανέμελους και περισσότερο σκεπτικούς και να κάνουμε την αρχή, ξεκινώντας από το «Έναστρον», που άνοιξε τις πόρτες του ξανά την περασμένη Παρασκευή 4/2 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στην Πειραιώς 178.


ΕΝΑΣΤΡΟΝ
ΠΕΙΡΑΙΩΣ 178 - ΤΑΥΡΟΣ
ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΣΑΒΒΑΤΟ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ: 2103413550-552
www.enastronlive.gr