Αεροσυνοδός χτύπησε με την καφετιέρα επιβάτη στο κεφάλι, που πήγε να ανοίξει την πόρτα εν ώρα πτήσης

Newsroom
Αεροσυνοδός χτύπησε με την καφετιέρα επιβάτη στο κεφάλι, που πήγε να ανοίξει την πόρτα εν ώρα πτήσης
Ο 50χρονος άντρας έλεγε αρχικά πως απειλούν να τον βλάψουν ενώ στη συνέχεια είπε στις αεροσυνοδούς πως το αεροπλάνο δεν πετούσε και του έλεγαν ψέματα.

Ακόμα ένα επικίνδυνο περιστατικό εν πτήσει για αμερικανική εταιρεία, όταν «απείθαρχος επιβάτης» πήγε να ανοίξει την πόρτα και η αεροσυνοδός, για να τον αποτρέψει, αναγκάστηκε να τον χτυπήσει με την καφετιέρα στο κεφάλι.

Η πτήση της American Airlines προσγειώθηκε εκτάκτως στο Κάνσας Σίτυ του Μισούρι, παρά το γεγονός ότι ο προορισμός της ήταν η Ουάσινγκτον, από το Λος Άντζελες, εξαιτίας κρούσματος… «απείθαρχου επιβάτη».

«Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια και αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο σημείο την ώρα της άφιξης. Δηλώνουμε ευγνώμονες για τα μέλη της αεροπορικής μας που με συνέπεια αφοσιώνονται στην ασφάλεια και την φροντίδα των πελατών μας και που χειρίστηκαν τις συνθήκες με δεξιοτεχνία και επαγγελματισμό» ανέφερε με ανακοίνωσή της η American Airlines.

Όπως έγινε γνωστό και κατέγραψε το CNN από την Joe McBride, εκπρόσωπο της αεροπορικής εταιρείας, «ένας επιβάτης συγκρούστηκε με το πλήρωμα», ο οποίος τελεί υπό κράτηση από το FBI, καθώς ο 50χρονος κατηγορείται για εκφοβισμό και επίθεση κατά αεροσυνοδού καθώς και παρέμβαση στην εκτέλεση των καθηκόντων της!

2

Ο μεγαλόσωμος άντρας (1.82 και 108 κιλών), έλεγε στις αεροσυνοδούς πως υπήρχαν «άνθρωποι που προσπαθούσαν να τον βλάψουν και τον ακολουθούσαν στο αεροπλάνο» ενώ τους «άκουσε μέσω του τηλεφώνου να βλάπτουν την οικογένεια του». Υπέδειξε μάλιστα πως ο ένας από αυτούς καθόταν δίπλα του στην πτήση ενώ ο άλλος κρατούσε μαχαίρι.

Η αεροσυνοδός κοιτώντας το τηλέφωνό του διαπίστωσε πως είχε προσπαθήσει να καλέσει την αστυνομία.

Αργότερα, ο 50χρονος κινήθηκε μπροστά και είπε στις αεροσυνοδούς πως το αεροπλάνο δεν πετούσε πραγματικά και πως εκείνες του έλεγαν ψέματα. Ακολούθως άρπαξε ένα μικρό μπουκάλι σαμπάνιας και προσπάθησε να το σπάσει ενώ μετά ξεκίνησε να κλοτσάει και να σπρώχνει το καρότσι των αναψυκτικών/ποτών προσπαθώντας να τραυματίσει τις αεροσυνοδούς.

Όταν δε, αποπειράθηκε να ανοίξει την πόρτα εξόδου του αεροσκάφους, μια αεροσυνοδός άρπαξε μια καφετιέρα και χτύπησε τον άντρα δύο φορές στο κεφάλι. Αρκετοί επιβάτες έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να την υπερασπιστούν, ακινητοποιώντας τον.