Η Brauhaus 3k γιορτάζει το St. Patrick’s Festival με πράσινη μπύρα και ροκ μουσική!

Newsroom
Η Brauhaus 3k γιορτάζει το St. Patrick’s Festival με πράσινη μπύρα και ροκ μουσική!
Το μέρος που θα γιορτάσεις τον Άγιο Πατρίκιος σαν βέρος Δουβλινέζος.

Γνωρίσαμε την Brauhaus 3k μέσα από τις νυχτερινές μας εξορμήσεις στη Νέα Φιλαδέλφεια, την αγαπήσαμε για την διαρκή ανάγκη της να μην επαναπαύεται, να εξελίσσεται, να προσμειγνύει το κλασικό με το φρέσκο, το παραδοσιακό με το μοντέρνο. Την λατρέψαμε για την ποικιλία της σε μπύρες και την εμμονή της στο γευστικό φαγητό και το ποιοτικό προϊόν εν γένει, κολλήσαμε μαζί της για την εξαιρετική εξυπηρέτηση (από τα πολύ λίγα μέρη που εξακολουθούν να έχουν τον πελάτη σε πρώτο πλάνο), αλλά αυτό που πραγματικά μας έθισε σε εκείνη είναι η ροπή της προς τα θεματικά events και τις concept-based ιδέες γενικότερα!

......

Ο για-δύο-συναπτά-έτη εορτασμός του Oktoberfest, η creepy διακόσμηση του Halloween, το εορταστικό Χριστουγεννιάτικο μενού, τα burgers αφιερωμένα σε rock συγκροτήματα περασμένων δεκαετιών, η ανοιγόμενη οροφή που μετατρέπει την κυρίως σάλα σε κήπο με μία κίνηση, οι θεματικές φορεσιές του προσωπικού της μπυραρίας που εναλλάσσονται από περίοδο σε περίοδο και από event σε event, όλα στην Brauhaus 3k ελίσσονται και προσαρμόζονται στις επιταγές της εκάστοτε περιόδου με το... πάτημα ενός κουμπιού! Έτσι, το αγαπημένο μας μαγαζί παραμένει πάντα επίκαιρο κι εμείς δεν βαριόμαστε ποτέ!

Φυσικά από όλη αυτή την διαρκή κίνητικότητα δεν θα μπορούσε να λείψει ο εορτασμός της ημέρας του Αγίου Πατρικίου, της μεγάλης Καθολικής εορτής, που κάθε χρόνο στις 17 Μαρτίου αποτίει φόρο τιμής στην Ιρλανδική κληρονομιά και κουλτούρα. Με αυτή την αφορμή, η Brauhaus 3k φιλοξενεί φέτος το St. Patrick’s Festival από τις 12 έως τις 20 Μαρτίου! Μπορεί να μην έχουμε παρελάσεις πρασινοφορεμένων Ιρλανδών στη Λεωφόρο Δεκελείας, όμως στο αγαπημένο στέκι της Νέας Φιλαδελφείας θα παρελαύνουν πρασινοφορεμένες σερβιτόρες, που όπως πάντα σερβίρουν τη μπύρα παγωμένη, ενώ οι μυρωδιές από την κουζίνα, ίσως βάλουν ακόμη και τους πιο φανατικούς της νηστείας σε... ανίερους πειρασμούς! Είναι, άλλωστε, γνωστό πως η ημέρα του Αγίου Πατρικίου είναι και εκείνη όπου οι διατροφικοί περιορισμοί της Σαρακοστής, δεν έχουν καμία ισχύ!

......

Το ήδη πλούσιο menu της μπυραρίας δεν έχει ανάγκη από εμπλουτισμό, οι ευρηματικοί, όμως, άνθρωποι της Brauhaus 3k επιστράτευσαν για τις ημέρες του φεστιβάλ μία σούπερ μυστική συνταγή και σας δίνουν την ευκαιρία να απολαύσετε την Green Hatter, μία St. Patrick’s Green Lager – σωστά καταλάβατε, πράσινου χρώματος – που όπως λέει και η Ιρλανδική παράδοση σας κάνει αόρατους στους καλικάντζαρους! Φυσικά από το menu δεν λείπουν και οι πιο παραδοσιακές St. Patrick’s επιλογές, όπως το Ιρλανδικό ουίσκι Jameson και η πασίγνωστη Irish dry stout Guinness, ενώ η ποικιλία από δεκάδες ετικέτες μπύρας, εμφιαλωμένες και on tap, παραμένει και εδώ το μεγάλο προσόν του εν λόγω μαγαζιού.

......

Εκείνο στο οποίο η Brauhaus 3k παραμένει σταθερή, ακλόνητη και έντονα «αποψάτη» είναι το θέμα της μουσικής, γεγονός που θα καταλάβει όποιος ρίξει μία κλεφτή ματιά στα βινύλια και τα ταμπλό με τα playlists που κοσμούν τους τοίχους της. Με συγκινητική αφοσίωση, ενάντια σε κάθε concept και πιστή σε αυτό της επανέναρξης της λειτουργίας της, από την αλλαγή ιδιοκτησίας και μετά, η Brauhaus 3k παίζει αποκλειστικά και μόνο rock μουσική, γεγονός που άλλωστε την καθιστά και μία εξαιρετικά εναλλακτική πρόταση για την περιοχή.

Αν λοιπόν τα festivities κάθε τύπου σας ανεβάζουν την διάθεση, αγαπάτε τα θεματικά events, την παγωμένη μπύρα, τα καλομαγειρεμένα φαγητά και τις εκπλήξεις, αν ψάχνετε ένα μαγαζί που σέβεται τον εαυτό του όσο και τους θαμώνες του, αν έχετε απορία να δείτε ποια είναι τέλος πάντων αυτή η Brauhaus 3k και γιατί την αγαπάμε τόσο, τότε μία βόλτα από το Παλαιό Αρχοντικό της Λεωφόρου Δεκελείας 67, όπου και εδρεύει, θα σας πείσει για όλα τα παραπάνω. Αν από την άλλη, τα καμώματα της λατρεμένης ροκ μπυραρίας της Νέας Φιλαδελφείας δεν σας είναι άγνωστα, τότε κατά πάσα πιθανότητα -όπως κι εμείς άλλωστε- είστε ήδη fans! Ραντεβού μέχρι τις 20 Μαρτίου στην Brauhaus 3k για το St. Patrick’s Festival 2022!

Υ.Γ.: Για καλό και για κακό παρακολουθήστε τα social media της μπυραρίας και μετά την φαινόμενική ημερομηνία λήξης του festival, μιας και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις, όπου όταν ένα event πηγαίνει καλά, οι ιθύνοντες του μαγαζιού αποφασίζουν να παρατείνουν την διάρκειά του για μία -τουλάχιστον- εβδομάδα!

Λεωφόρος Δεκελείας 67, Νέα Φιλαδέλφεια
Τηλέφωνο κρατήσεων: 2102526624
Facebook, Instagram