Η έφηβη από το Τέξας έγινε εκατομμυριούχος με την δική της λεμονάδα (vid)

Newsroom
Η έφηβη από το Τέξας έγινε εκατομμυριούχος με την δική της λεμονάδα (vid)
Παρά το νεαρό της ηλικίας της έφτιαξε τη δική της λεμονάδα και πλέον έχει γίνει εκατομμυριούχος.

Το 2016 η 11χρονη τότε Μικάιλα Ούλμερ από το Τέξας των ΗΠΑ αποφάσισε να φτιάξει τη δική της λεμονάδα. Έξι χρόνια αργότερα ούτε και η ίδια θα μπορούσε να φανταστεί την πορεία που πήρε η ζωή της. Η Μικάιλα κατάφερε να πετύχει αυτό που ονειρεύονται οι περισσότεροι άνθρωποι: να γίνουν εκατομμυριούχοι.

Παρά το νεαρό της ηλικία της έφτιαξε την δική της λεμονάδα και κέρδισε μια προσφορά 11 εκατομμυρίων δολαρίων από την Whole Foods το 2016. Το 17χρονο πλέον κορίτσι, σκέφτηκε για πρώτη φορά το επιχειρηματικό της πλάνο όταν στα 4 της χρόνια έλαβε ένα παλιό βιβλίο μαγειρικής από τη προγιαγιά της.

Αν και το βιβλίο δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, το κοριτσάκι βρήκε μια συνταγή της δεκαετίας του 1940 για λεμονάδα με λιναρόσπορο και αποφάσισε να το επιχειρήσει. Άρχισε να πουλάει τις λεμονάδες της σε ένα περίπτερο που έστησε έξω από το σπίτι της, βάζοντας την δική της πινελιά στην συνταγή, με την προσθήκη μελιού.

Η έμπνευση με το μέλι της ήρθε όταν κάποτε την τσίμπησαν μέλισσες. Αυτό την τρόμαξε, αλλά αφού έκανε μια μικρή έρευνα για τις μέλισσες με τη μητέρα της, έμαθε για τη σημασία τους και τις συνέπειες αν επρόκειτο να εξαφανιστούν.

Αποφάσισε να προσθέσει μέλι στη συνταγή του 1940 και ταυτόχρονα να προωθήσει την προστασία των μελισσών. Έτσι προέκυψε η μάρκα Me & the Bees Lemonade της Μικάιλα. «Αποφάσισα να δώσω στην αγαπημένη μου λεμονάδα μια νέα πινελιά προσθέτοντας μέλι από μέλισσες, αντί για ζάχαρη», έγραψε στην ιστοσελίδα της.