Βίντεο ντοκουμέντο από τις πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα στο Allou Fun Park: «Τα παιδιά! Τα παιδιά!» (vid)

Newsroom
Βίντεο ντοκουμέντο από τις πρώτες στιγμές μετά το ατύχημα στο Allou Fun Park: «Τα παιδιά! Τα παιδιά!» (vid)
Ατύχημα συνέβη το βράδυ της Τρίτης (6/9) στο Allou Fun Park στο Ρέντη, όπου τέσσερις άνθρωποι εκσφενδονίστηκαν από ένα βαγόνι τρένου.

Ένα βίντεο ντοκουμέντο που αποτυπώνει τα πρώτα λεπτά μετά το ατύχημα στο Allou Fun Park, προβλήθηκε στην εκπομπή του Mega.

Όπως ανέφερε ο Νίκος Ευαγγελάτος «Τηλεφώνησε μια φίλη της εκπομπής, η οποία έτυχε να είναι χτες στο σημείο. Να έχει δει όσα συνέβησαν, λόγω της σχέσης της είναι επαγγελματίας της υγείας, έσπευσε πρώτη. Και βοήθησε τα τέσσερα τραυματισμένα παιδιά, έχει γράψει και βίντεο».

Στο βίντεο ακούγονται όσοι ήταν εκεί να φωνάζουν «τι έγινε; τι έγινε;», «Ωχ, τα παιδιά, τα παιδιά!».

Να υπενθυμίσουμε πως σε νέα ανακοίνωση του, το Allou! Fun Park, ενημερώνει εκ νέου ότι η διοίκηση του πάρκου έχει ζητήσει από τις Αρχές να σταλεί ανεξάρτητος πραγματογνώμονας στο πάρκο για να επιβεβαιώσει την ασφάλεια του παιχνιδιού.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, το πιστοποιητικό ασφαλείας της TUV Hellas για την ασφαλή λειτουργία του παιχνιδιού είναι εν ισχύι, ενώ ο νόμιμος εκπρόσωπος του πάρκου αφέθηκε ελεύθερος από την εισαγγελία ποινικής δίωξης, όπου είχε προσαχθεί, χωρίς να υπάρξει αυτόφωρη διαδικασία.