Έκλεψε συλλεκτικό Funko Pop! από κατάστημα στο Μανχάταν και στην προσπάθεια του να διαφύγει, τραυμάτισε ηλικιωμένη (vid)

Newsroom
Έκλεψε συλλεκτικό Funko Pop! από κατάστημα στο Μανχάταν και στην προσπάθεια του να διαφύγει, τραυμάτισε ηλικιωμένη (vid)
Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται μια 77χρονη στη Νέα Υόρκη όταν χτυπήθηκε από έναν κλέφτη στην προσπάθειά του να διαφύγει.

Μια 77χρονη γυναίκα νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση εξαιτίας ενός περιστατικού που έλαβε χώρα σε βιβλιοπωλείο του Μανχάταν. Ένας άντρας στην προσπάθειά του να διαφύγει με ένα κλεμμένο συλλεκτικό Funko Pop! την πήρε... παραμάζωμα την ώρα που εκείνη έμπαινε στο κατάστημα.

Οι υπάλληλοι του βιβλιοπωλείου όταν κατάλαβαν την κλοπή προσπάθησαν να σταματήσουν τον κλέφτη, ο οποίος τρέχοντας πανικόβλητος προς την έξοδο, χτύπησε την ηλικιωμένη γυναίκα που έμπαινε. Η άτυχη 77χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με τραύματα στο κεφάλι και η κατάστασή της είναι σταθερή.

Το βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα από τις κάμερες ασφαλείας αποτυπώνει όλο το σκηνικό. Ο κλέφτης κατάφερε τελικά να διαφύγει με το Funko Pop! αξίας 35 δολαρίων. Η αστυνομία αναζητά τα ίχνη του και πιστεύει ότι η δημοσιοποίηση του βίντεο θα την βοηθήσει να φτάσει στον δράστη.