«Φως στο Τούνελ»: Με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό θα ασχοληθεί η Νικολούλη στην πρώτη εκπομπή (vid)

Newsroom
«Φως στο Τούνελ»: Με την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό θα ασχοληθεί η Νικολούλη στην πρώτη εκπομπή (vid)
Η δημοσιογράφος δημοσίευσε βίντεο στο instagram, με το οποίο γνωστοποιεί στους τηλεθεατές τι πρόκειται να δουν στην πρεμιέρα.

Η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο Τούνελ» θα κάνει πρεμιέρα για την φετινή σεζόν από την συχνότητα του Mega σήμερα (14/10).

Τα τρέιλερ για την πρεμιέρα της εκπομπής παρέπεμπαν σε εξιχνιάσεις σημαντικών υποθέσεων, ωστόσο όπως συνηθίζει η γνωστή δημοσιογράφος, αναμένεται να ασχοληθεί με την υπόθεση της επικαιρότητας που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα, η Αγγελική Νικολούλη δημοσίευσε βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram, το οποίο είναι σχετικό με την υπόθεση των κατ’ εξακολούθηση βιασμών της 12χρονης στον Κολωνό.

Στο βίντεο φαίνεται η φωτογραφία από την στιγμή που ο κατηγορούμενος Ηλίας Μίχος περνάει το κατώφλι του εισαγγελέα.

Παράλληλα στο βίντεο υπάρχουν οι φωτογραφίες που έδωσε στην δημοσιότητα η ΕΛ.ΑΣ του 53χρονου Ηλία Μίχου ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό αλλά και ότι εξέδιδε την 12χρονη, αλλά και του συγκατηγορούμενου, δηλαδή του 42χρονου Ιωάννη Σοφιανίδη.

Το βίντεο για την υπόθεση αυτή που έχει συγκλονίσει και σοκάρει το πανελλήνιο καταλήγει με την μορφή ενός μικρού παιδιού και μια κούνια στην παιδική χαρά.