Σοκαρισμένη η Νικολούλη με μαρτυρία για τον «δράκο» στο Παλαιό Φάληρο: «Αυτό που μου λέτε είναι σοβαρό» (vid)

Newsroom
Σοκαρισμένη η Νικολούλη με μαρτυρία για τον «δράκο» στο Παλαιό Φάληρο: «Αυτό που μου λέτε είναι σοβαρό» (vid)
Μια πληροφορία για τον «δράκο» του Παλαιού Φαλήρου «πάγωσε» την Αγγελική Νικολούλη.

Μια σημαντική μαρτυρία μετέφερε τηλεθεατής στο «Φως στο Τούνελ», που φαίνεται ότι γνωρίζει τη δράση του βιαστή με το τατουάζ και το μαχαίρι. Ζήτησε κατά τη διάρκεια της εκπομπής να μιλήσει με την Αγγελική Νικολούλη για να της πει λεπτομέρειες. Τα στοιχεία που έδωσε μεταφέρθηκαν στις Αρχές.

Συνομιλώντας με την Αγγελική Νικολούλη, αποκάλυψε σημαντικές λεπτομέρειες για το συμβάν της προηγούμενης Κυριακής και για τον άνδρα που αναζητούν οι Αρχές. Η παρουσιάστρια σάστισε στο άκουσμα των πληροφοριών, υπογραμμίζοντας ότι πρόκειται για σημαντική μαρτυρία.

«Aυτό που μου λέτε είναι σοβαρό. Δίνετε πολύ σημαντικά στοιχεία», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Εσείς πήρατε τις αρχές μετά από όλα αυτά; Αν μας ζητήσουν, γιατί είναι σοβαρό αυτό που μου λέτε, να έχουμε μια επαφή μαζί σας τι κάνουμε;», είπε η Αγγελική Νικολούλη.

Στο μεταξύ ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο εξασφάλισε η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» από τον «δράκο» του Παλαιού Φαλήρου. Είναι η στιγμή που εγκαταλείπει το αυτοκίνητο της 24χρονης στο οποίο εισέβαλε με την απειλή μαχαιριού.

Υπενθυμίζεται ότι η 24χρονη βρήκε την ψυχραιμία και σταμάτησε σε 24ωρο μαγαζί επί της λεωφόρου Αμφιθέας, ζητώντας βοήθεια.

Τότε, ο βιαστής με το τατουάζ, κατέβηκε από το αμάξι και εξαφανίστηκε τρέχοντας.