Το Privilege φέρνει τη διασκέδαση των '90s με φόντο την Ακρόπολη

Newsroom
Το Privilege φέρνει τη διασκέδαση των '90s με φόντο την Ακρόπολη
Το ανανεωμένο Privilege υπόσχεται ένα εντυπωσιακό ταξίδι διασκέδασης και γεύσης.

Για τους πιο μεγάλους, το Privilege αποτελεί συνώνυμο της καλής διασκέδασης. Υπήρξε ένα μπαρ – θρύλος το οποίο σημάδεψε το δεύτερο μισό της δεκαετίας των 90s, ενώ μέχρι και το 2004 αποτελούσε σταθμό για την αθηναϊκή νύχτα. Το εγχείρημα του Βασίλη Τσιλιχρήστου στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία τότε και τώρα έχει επιστρέψει για να φέρει μια αύρα από εκείνη τη δεκαετία στο σήμερα.

Έχοντας μεταφερθεί πλέον σε ένα πολυώροφο κτίριο στην οδό Βουτάδων στο Γκάζι, έχει «πιάτο» την Ακρόπολη και υπόσχετε μαγικές βραδιές με νόστιμο φαγητό, αλλά και ξεσηκωτική μουσική. Έχοντας από πίσω του τους Βασίλη Τσιλιχρήστο και Κώστα Ζήκο, δεν θα μπορούσε διαφορετικά.

....

Η επιβλητική προτομή της θεάς Αθηνάς, του γλύπτη Βασίλη Σακή, που έχει τοποθετηθεί πάνω στην οροφή, είναι σε επαφή με τον Παρθενώνα. Πολυτελές μέσα στην απλότητά του, minimal, λιτό και συνάμα μεγαλειώδες με έντονες εικαστικές αναφορές, ανοίγει νέα σελίδα στην ιστορία του, σε μια μυσταγωγική ατμόσφαιρα!

....

Τα ηνία της κουζίνας τα έχει ο σεφ Κώστας Τερζούδης (chef Villa Mercedes) και δημιουργεί ένα μενού μοντέρνας κουζίνας βασισμένο στις άριστες πρώτες ύλες αλλά και τεχνικές που δεν λείπουν ποτέ από τα πιάτα του chef.

Βασισμένο στις άριστες πρώτες ύλες με εποχιακά υλικά αλλά και ιδιαίτερες τεχνικές που αναδεικνύουν τα πιάτα, με multi ταυτότητα, από μεσογειακή, ελληνική και έθνικ κουζίνα ενσωματώνονται αρμονικά στις γαστρονομικές συνθέσεις των πιάτων.

....

Στην ευφάνταστη cocktail list υπάρχουν γνώριμοι τίτλοι των αγαπημένων όλων κλασσικών cocktails αλλάζουν μορφή κι αρώματα με διάφορες παραλλαγές διατηρώντας όμως τον γευστικό τους χαρακτήρα εντός της κάθε εποχής.

Privilege Athens, Βουτάδων 6, Γκάζι τηλ. κρατήσεων: +30 2289200000 | +306944318834

Email: [email protected]

Ημέρες & Ώρες Λειτουργίας: Πέμπτη με Κυριακή από την δύση του ηλίου έως αργά την νύχτα

Instagram: @privilegeathens | Site: www.privilegeathens.com