Η σοκαριστική στιγμή που πιλότος ελικοπτέρου ρίχνει ζαχαρωτά σε κόσμο: 8 άνθρωποι τραυματίστηκαν (vid)

Newsroom
Η σοκαριστική στιγμή που πιλότος ελικοπτέρου ρίχνει ζαχαρωτά σε κόσμο: 8 άνθρωποι τραυματίστηκαν (vid)
Το ελικόπτερο σταμάτησε πάνω από ένα πλήθος κόσμου και ο πιλότος άρχισε να πετάει ζαχαρωτά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν 8 άνθρωποι. Ανάμεσα τους και 5 παιδιά.

Οκτώ άνθρωποι, ανάμεσα τους και 5 παιδιά, τραυματίστηκαν στην Ταϊλάνδη το Σάββατο (14/01), όταν ελικόπτερο πέταξε πάνω από παιδικό πάρτι.

Το ελικόπτερο πέταξε πάνω από το πλήθος, που γιόρταζε την παγκόσμια ημέρα παιδιού, ώστε να πετάξει λουλούδια και γλυκά. Ξαφνικά η γιορτινή διάθεση άλλαξε ραγδαία, όταν αντί για γέλια άρχισαν να ακούγονται δάκρυα. Η ταχύτητα με την οποία έπεφταν τα γύκά ήταν τέτοια που προκάλεσε τον τραυματισμό οκτώ ανθρώπων.

Ο δήμαρχος της περιοχής αμέσως πήρε θέση για το ατύχημα. Πιο συγκεκριμένα ζήτησε συγγνώμη από τους χιλιάδες παρευρισκόμενους και σχολίασε πως το συμβάν θα τεθεί υπό έρευνα.

Λίγα λεπτά αργότερα ο πιλότος του ελικοπτέρου, ο οποίος είναι στρατιωτικός ζήτησε εξίσου συγνώμη από το κόσμο. Το αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν 8 άνθρωποι να τραυματιστούν. Ανάμεσα τους 5 παιδιά, ενώ μια γυναίκα από την ρίψη ενός γλυκού έσπασε το λαιμό της.

Είναι αξιοσημείωτο να αναφερθεί το γεγονός πως το 2017 είχε σημειωθεί παρόμοιο ατύχημα, την ίδια ακριβώς μέρα.