O YouTuber Εμέκα είδε τον τελικό Κυπέλλου στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που έχω αγαπήσει σ' αυτή την περιοδεία» (vid)

O YouTuber Εμέκα είδε τον τελικό Κυπέλλου στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Η ΑΕΚ είναι η ομάδα που έχω αγαπήσει σ' αυτή την περιοδεία» (vid)
Του έδωσαν ξανά μια μπλούζα της ΑΕΚ, λέγοντάς του «είσαι πλέον ένας από εμάς».

O YouTuber Εμέκα, είναι πλέον γνωστός στην Ελλάδα, αφού έχει ξεκινήσει μια περιοδεία στα γήπεδα της χώρας μας.

Έχει πάει στο γήπεδο του ΠΑΟΚ στην Τούμπα, στο «Απόστολος Νικολαΐδης» στη Λεωφόρο αλλά και στην «Opap Arena» στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όπως έχει αναφέρει ο ίδιος, η ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα του άρεσε πάρα πολύ, ωστόσο έδειχνε ενθουσιασμένος στην «Opap Arena», αφού πήγε περισσότερες από μια φορές, παρακολουθώντας παράλληλα το live του Gazzetta, ενώ βρέθηκε εκεί ακόμα και σε μέρα που δεν διεξαγόταν κάποιο ματς, κάνοντας ξενάγηση στο «σπίτι» της Ένωσης.

Όμως, ο Αμερικανός YouTuber μάλλον συμπάθησε και την ΑΕΚ σαν ομάδα, αφού βρέθηκε ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια, σε γνωστό στέκι των οπαδών της Ένωσης, ώστε να παρακολουθήσει από εκεί τον τελικό Κυπέλλου Novibet και διαβάζοντας ξανά Gazzetta. Κατέγραψε και πάλι τις στιγμές και ενθουσιάστηκε ξανά με την ατμόσφαιρα και του πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του νταμπλ.

Μάλιστα κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε στη συνέχεια στο You Tube παραδέχεται την συμπάθεια για την ΑΕΚ αφού αναφέρει μεταξύ άλλων πως: «επέστρεψα στην Ελλάδα για να δω την ομάδα που έχω αγαπήσει σε αυτή την περιοδεία».

«Επέστρεψα στην Ελλάδα για να δω την ομάδα που έχω αγαπήσει σε αυτή την περιοδεία (σ.σ. στα γήπεδα), να παίζει για το Κύπελλο Ελλάδας εναντίον του ΠΑΟΚ, έχοντας την ευκαιρία να κατακτήσει το νταμπλ. Αυτή τη φορά ο αγώνας διεξήχθη σε ουδέτερο γήπεδο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου λόγω της έντονης αντιπαλότητάς τους. Το παρακολούθησα στο κατάμεστο μπαρ Byzantine Gonia στη Νέα Φιλαδέλφεια πολύ κοντά στην "Opap Arena". Αν και αυτό ήταν διαφορετικό γιατί δεν ήμουν σε γήπεδο, η ατμόσφαιρα δεν με απογοήτευσε», τονίζει.

Στο βίντεό του αναφέρει επίσης, πως: «ο πατέρας μου παρακολούθησε το παιχνίδι ΑΕΚ-Ολυμπιακός και ενθουσιάστηκε τόσο πολύ, που πλέον υποστηρίζει την Ένωση. Παρακολουθεί τα παιχνίδια της και χαίρεται πολύ όταν κερδίζει».

Παράλληλα, πήγε μαζί με τους φιλάθλους της ΑΕΚ και στα διόδια, όπου υποδέχτηκαν τους νταμπλούχους Ελλάδος.