Ajul Luxury Hotel & Spa Resort: Χαλάρωση και αναζωογόνηση στο νέο πεντάστερο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής

Newsroom
Ajul Luxury Hotel & Spa Resort: Χαλάρωση και αναζωογόνηση στο νέο πεντάστερο ξενοδοχείο της Χαλκιδικής
Το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο της Zeus International Hotels & Resorts στη Χαλκιδική υπόσχεται να σας μυήσει σε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και ευεξίας.

Μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά με υποχρεώσεις, ραντεβού, δουλειές, τρέξιμο και κούραση, αυτό που αποζητούμε από τις καλοκαιρινές μας διακοπές είναι η απόλυτη χαλάρωση. Να βρούμε με λίγα λόγια ένα μέρος, το οποίο θα μας κάνει να αφήσουμε τα πάντα πίσω μας και θα μας προσφέρει μια πρωτόγνωρη εμπειρία ηρεμίας, αυθεντικότητας και αναζωογόνησης. Κι όλα αυτά φυσικά με θέα τη θάλασσα, γιατί χωρίς αυτή δεν νοείται ελληνικό καλοκαίρι.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω, η Zeus International Hotels & Resorts ανακοίνωσε πρόσφατα την άφιξη του Ajul Luxury Hotel & Spa Resort στη Χαλκιδική, ενός πεντάστερου καταφύγιου ευζωίας, το οποίο δίνει νέα διάσταση στην έννοια της πολυτέλειας και ενσαρκώνει πλήρως το μόττο της εταιρείας «A Zeus experience», ως συνώνυμο της θεϊκής εμπειρίας. Ένα ξενοδοχείο που όποιο μήνα του καλοκαιριού ή του φθινοπώρου κι αν επιλέξουμε να το επισκεφτούμε, θα μας μαγέψει με την ομορφιά και τις υπηρεσίες του και θα μας χαρίσει μοναδικές εμπειρίες που θα θυμόμαστε μια ζωή.

....

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο είναι το πρώτο μέλος των Registry Collection Hotels στην Ευρώπη και το άνοιγμά του αποτελεί καρπό συνεργασίας της Zeus με τη Wyndham Hotels & Resorts. Οι λόγοι που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι απλοί και ξεκάθαροι. Μιλάμε ασφαλώς για ένα resort, το οποίο βρίσκεται μέσα σε ένα παρθένο, γαλήνιο περιβάλλον, έξω από την Αγία Παρασκευή, σε ένα καταπράσινο χωριό στη χερσόνησο της Κασσάνδρας, με πευκοδάση, ιαματικά λουτρά, αλλά και μια παραδεισένια, ιδιωτική βοτσαλωτή παραλία από κάτω του.

Για όποιον δεν γνωρίζει, η Κασσάνδρα είναι η δυτικότερη χερσόνησος της Χαλκιδικής, ενώ στην αρχαιότητα ονομάζονταν Παλλήνη. Είναι ένα από τα πιο φημισμένα μέρη στην Χαλκιδική με ιδιαίτερη τουριστική ανάπτυξη, έχοντας να επιδείξει πάρα πολλά όσον αφορά τον πολιτιστικό και τον τουριστικό τομέα. Μια περιοχή που μπορεί να παρέχει στον κάθε επισκέπτη όλα όσα χρειάζεται για ονειρεμένες διακοπές.

....

Πάνω σε αυτό το υπέροχο, λοιπόν, σημείο βρίσκεται το πεντάστερο Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, το οποίο διαθέτει εντυπωσιακή αρχιτεκτονική και σαγηνευτικό interior design του, ενώ οι ultra-all-inclusive παροχές του δεν θα αφήσουν κανέναν παραπονεμένο.

Αποτελείται από συνολικά 171 δωμάτια, μπανγκαλόου, σουίτες και τις μεγαλύτερες βίλες στην περιοχή της Χαλκιδικής με ιδιωτική πισίνα που χαρακτηρίζονται για μια φιλοσοφία που ξεδιπλώνει το πιο σύγχρονο και πιο επίκαιρο νόημα της πολυτέλειας: ιδιωτικότητα, αυθεντικότητα, μοναδικότητα, ευεξία, αναζωογόνηση, χαλάρωση, ηρεμία και ησυχία στην αγκαλιά της ανέγγιχτης φύσης.

....

Άνετα και ευρύχωρα δωμάτια, γεμάτα αισθητική και έπιπλα που αποπνέουν πολυτέλεια σας περιμένουν. Είναι δεδομένο πως εκεί θα βρείτε τον προσωπικό πας παράδεισο, ο οποίος θα σας κάνει να θέλετε να μείνετε για πάντα εκεί.

Το μεγάλο highlight του ξενοδοχείου, όμως, είναι το υδάτινο στοιχείο. Κι αυτό γιατί εκεί θα βρείτε πολλές μικρές και μεγάλες πισίνες, στις οποίες θα κάνετε βουτιές, θα απολαύσετε τον ήλιο και θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας με τον καλύτερο τρόπο!

....

Η περιοχή που βρίσκεται το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort, όπως αναφέραμε και προηγουμένως, ήταν γνωστή από την αρχαιότητα για τα ιαματικά της λουτρά και τις υπόγειες πηγές που αναβλύζουν και φτάνουν ως τη θάλασσα μέσα από τα βράχια. Έτσι, έχει συνδέσει τη φιλοσοφία του πάνω στην ευεξία, προσφέροντας στους επισκέπτες του ένα ταξίδι θεραπείας και αναζωογόνησης, μέσα από μια πληθώρα θεραπειών σώματος και προσώπου στο Spa & Fitness center, που αξιοποιεί τα ευεργετικά νερά, μαζί με φυσικές θεραπείες.

....

Θερμαινόμενη πισίνα, σάουνα, τζακούζι, μασάζ, έμπειροι θεραπευτές, ελαιόλαδο, βούτυρο καριτέ, σπάνια βότανα και αγριολούλουδα, συνθέτουν την απόλυτη εμπειρία ευεξίας και χαλάρωσης, σε απόλυτη αρμονία με τη Φύση. Το σίγουρο είναι πως από τη στιγμή που θα φτάσετε εκεί, θα ξεχάσετε για τα καλά τα άγχη και την κούραση της πόλης, χαλαρώνοντας στο έπακρο.

....

Επίσης, οι φαν του γαστρονομικού τουρισμού θα βρουν τον δικό τους παράδεισο στο Ajul, μιας και υπάρχουν local και farm to table προτάσεις στα τρία εστιατόρια που διαθέτει (Infinity, Thimari και Ambrosia). Μεσογειακή κουζίνα και τοπικά πιάτα, φρούτα και λαχανικά από την εύφορη γη της Χαλκιδικής, το ξακουστό μέλι της και τα ασυναγώνιστα ψάρια της, βότανα και μυρωδικά από τους καταπράσινους κήπους του ξενοδοχείου προσκαλούν τους επισκέπτες σε ένα συναρπαστικό ταξίδι γεύσεων. Την εμπειρία συμπληρώνουν premium ετικέτες και εκλεκτά αποστάγματα στα 3 μπαρ του resort, εκεί που πάντα ένα signature κοκτέιλ με θέα τη θάλασσα είναι και μία ανεκτίμητη στιγμή ευτυχίας που μένει αξέχαστη.

Από την άλλη, οι επισκέπτες που αρέσκονται στα σπορ και στην περιπέτεια θα βρουν στο Ajul Luxury Hotel & Spa Resort δύο γήπεδα τένις, ένα γήπεδο μπάσκετ, ένα γήπεδο beach volley, καθώς και ένα adventure park με κατάλληλες εγκαταστάσεις και τον απαραίτητο εξοπλισμό για δραστηριότητες όπως πύργος αναρρίχησης, mini soccer, τοξοβολία αλλά φυσικά και υπαίθριες δραστηριότητες (ποδηλασία, πεζοπορία), όπως και θαλάσσια σπορ. Βάλτε, λοιπόν, στη βαλίτσα σας και τα αθλητικά σας ρούχα, καθώς θα έχει την ευκαιρία να ιδρώσετε τη φανέλα σας, απολαμβάνοντας κάθε είδους σπορ.

....

Μια ακόμα ιδιαίτερη και σπάνια εμπειρία που μπορεί να ζήσει κάποιος στο Ajul είναι η νυχτερινή παρατήρηση των αστερισμών (αστροτουρισμός), αλλά και να ανακαλύψει τους άφθονους φυσικούς θησαυρούς της περιοχής. Οι πιο ρομαντικοί τύποι, λοιπόν, είναι δεδομένο ότι θα βρουν εκεί το αγαπημένο τους μέρος για τις διακοπές τους. Και για τις πιο όμορφες καλοκαιρινές νύχτες, υπάρχει και η επιλογή της προβολής μιας ταινίας σε γιγαντοοθόνη, πάνω σε αναπαυτικές πολυθρόνες και κάτω από τον έναστρο ουρανό.

....

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort πέρα από premium τουριστικές υπηρεσίες στοχεύει επίσης στο wedding tourism αλλά και στον συνεδριακό τουρισμό, διαθέτοντας χώρο άνω των 600 τ.μ. για να φιλοξενήσει κορυφαία συνέδρια, αλλά και ονειρικούς γάμους με θέα το απέραντο γαλάζιο.

Γιατί όπως λένε όσοι ξέρουν: Σαν το Ajul Luxury Hotel & Spa Resort στη Χαλκιδική δεν έχει!