«Ράμπο»: Το προφίλ του θύματος στον Κορυδαλλό που είχε εμπλοκή στα οπαδικά επεισόδια στην Παιανία

Newsroom
«Ράμπο»: Το προφίλ του θύματος στον Κορυδαλλό που είχε εμπλοκή στα οπαδικά επεισόδια στην Παιανία
Ποιο ήταν το ένα από τα δύο θύματα της επίθεσης στον Κορυδαλλό που είχε απασχολήσει τις αρχές στα επεισόδια στην Παιανία, το 2007.

Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα κίνητρα της αιματηρής επίθεσης με δύο νεκρούς στην οδό Σοφίας Βέμπο στον Κορυδαλλό.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα αστυνομικές δυνάμεις, που εντόπισαν άντρα νεκρό μέσα σε IX αυτοκίνητο μάρκας Mercedes γαζωμένο από σφαίρες.

Δίπλα ήταν άλλο ένα ΙΧ αυτοκίνητο μάρκας Smart, επίσης χτυπημένο από σφαίρες. Οι αστυνομικοί εντόπισαν κηλίδες αίματος δίπλα από το Smart, ενώ εντός υπογείου γκαράζ βρέθηκε και δεύτερος άνδρας θανάσιμα τραυματισμένος.

Οι δράστες της επίθεσης που φέρονται να άνοιξαν πυρ με καλάσνικοφ διέφυγαν με μαύρο τζιπ, ενώ οι αρχές δεν αποκλείουν η επίθεση να οφείλεται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Κορυδαλλός - Το προφίλ του θύματος

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει από την ΕΛ.ΑΣ, το ένα από τα θύματα είχε εμπλοκή στα αιματηρά επεισόδια που είχαν γίνει στην Λεωφόρο Λαυρίου το 2007. Μάλιστα του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες, ενώ στο παρελθόν είχε απασχολήσει την αστυνομία με διάφορες υποθέσεις...

Το παρατσούκλι που είχε σύμφωνα με το protothema.gr ήταν «Ράμπο» και όπως φέρεται να είχε πει σε μία από τις απολογίες του, το είχε επειδή μικρό η μητέρα του τον έντυνε έτσι τις απόκριες.