Voila Athénes: ένα νέο all day bar άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας

Newsroom
Voila Athénes: ένα νέο all day bar άνοιξε στο κέντρο της Αθήνας
Ανοίξαμε τις πόρτες μας πριν λίγες μέρες, και σας περιμένουμε για μοναδικές μέρες και νύχτες.

Θέλετε καφέ; Voila…. Θέλετε brunch ή φαγητό? Voila…. Θέλετε θέα Ακρόπολη? Voila…. Θέλετε δροσερά cocktails? Voila…. Θέλετε retro μουσικές? Voila…. Θέλετε live performances? Voila….

Τρεις φίλοι, η Ειρήνη Καραγκούνη (SODADE, NOIZ, ΜΥΡΟΒΟΛΟΣ, ΚΑΝΕΛΛΑ, ΠΟΡΤΑ), ο Κώστας Σκουληκαράκης (ΤΟ ΛΟΚΑΛΙ, CIRCUS και συμμετοχή στο παρελθόν σε ARTISANAL, SHAMONE) και ο Κωνσταντίνος Κασιδιάρης (SODADE) μέσα στην ιστορική πλατεία των παλαιοπωλείων, σ' ένα διώροφο σπίτι της δεκαετίας του '50 δημιούργησαν τη νέα πρόταση, ενός all day bar στην πλατεία Αβησσυνίας 3 στο Μοναστηράκι.

Το Voila Athénes μέσα από την αισθητική ματιά του διακοσμητή Κωνσταντίνου Κασιδιάρη πήρε μορφή από vintage και pop στοιχεία. Ανοίξαμε τις πόρτες μας πριν λίγες μέρες, και σας περιμένουμε για μοναδικές μέρες και νύχτες.

δγσδσγ

Ανεβαίνοντας την λευκή μαρμάρινη σκάλα στον πρώτο όροφο, η vintage αισθητική συνθετει μια mix and match εικονα ενός αστικου σαλονιου εμπνευσμενη από τις δεκαετιες των 60s 70s 80s σε ένα Bar κατάλληλο για ποτό, φαγητό ,φλερτ και ξεφρενο χορο. Το ιδιαίτερα διαμορφωμένο stage, συγκεκριμένες μέρες, φιλοξενεί διάφορα performances.

δγδ

Συνεχίζοντας στον 2ο όροφο μεταφέρομαστε στην ταράτσα. Καθίστε στις αναπαυτικές Fer Forge και απολαυστε από τις 11.00 το πρωί καφέ, brunch και συνεχίστε με cocktail, κρασι και aperitivo με θεα την Ακρόπολη μεσα από τα γερανια, τους βασιλικους και τα κουμ κουατ. Αν πεινασετε στις 15.00 ανοιγει ολο το μενου με απολαυστικα burger κοτοπουλου, τακος με γυρο χοιρινο και μοσχαρισια κεφτεδακια με σαλτσα και πατατες τηγανιτες, καλαμακια γαριδας κ.α. O Chef Αλεξανδρος Μπαζεγακης και ο Πασχάλης Αδαμάκης θα σας ετοιμάσουν τα πιο γευστικά πιάτα.

δγδγ

Η Ναταλία Λιβιτσάνου ανέλαβε το Bar και την επιμέλεια των cocktails.

Είμαστε ανοικτα από τις 11:00 π.μ μέχρι τις 03:00 π.μ

Διεύθυνση: Πλ. Αβησσυνίας 3, Μοναστηράκι 10555

Tηλέφωνο επικοινωνίας: 6976590904